Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Задължително е в гардероба ви през 2014 да има туника!

tynika

Преди две години туниките завладяха дамския гардероб и трайно се настани при младите дами. Тя е женствена, фина, красива и мултифункционална. Туниката се предлага в разнообразие от кройки и модели, десени и материи, а към много от тях има и допълнителни детайли. Туниката е характерна като дреха в източния свят. Благодарение на пъстротата на цветовете й и ефирните материи, първите плътни и полупрозрачни туники се появяват и у нас.

Сред новите колекции на модните дизайнери за есенно-зимния сезон и в предложенията, които IVET.BG отправя към своите почитателки, са изчистените и стилни дамски туники. С тях всяка жена ще се почувства елегантно и удобно през целия ден.

Това е нашето мекичко предложение за вас в два винаги актуални цвята:

Туника HARIET BLACK

tynika

Туника с разчупена кройка, семпла по същността си. Меките нюанси подчертават женствеността. Качулката осигурява топлина и защита от вятър и дъжд в по-хладни дни. Моделът е практичен и удобен за носене, както като самостоятелна връхна дреха, така и за долна дреха. Туниката е със съобразена дължина, която покрива кръста и пада свободно около тялото. Новото предложение за дамски тоалет през есента и зимата гарантира качество, спортно-елегантно излъчване.

Туника HARIET BEIGE е другото ни цветово предложение.

tynika2

Нека не забравяме и че туниката е любима дреха на много известни личности. Навсякъде, където се обърнем из папарашките снимки можем да забележим някоя светска икона, в удобната й дълга дреха. Защо? Защото е практично, а за това до голяма степен допринася опростеният модел, свободната кройка и лекотата на носенето.

С IVET.BG може да се насладим на всякакви модни предложения от най-ексцентрични туниките, дръзки и скандални тоалети, до класически и традиционни. Достатъчно е да добавите само един клин в като допълнение на туниката и може да сте като любимата си модна икона.

Leave A Comment