Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Кой е твоят цвят според зодията? Част 2

by admin

Продължаваме поредицата от зодиите и техните цветове, които ги допълват най-добре.

 

Стилни дамски дрехи в оранжев и златист цвят

 

За Лъва най-подходящи са оранжевите и златните тонове. Оранжевият цвят, също като жълтия, е свързан с топлина и жизненост. Той носи настроение и има благоприятно влияние върху представителите на знака, а те от своя страна имат способността да въздействат върху околоните.  Хората от тази зодия са щедри, сърдечни и добронамерени.  Както знаете Лъвът е роден лидер, на него му е присъщо да ръководи и управлява. Но в същото време е добър и верен приятел. Има способността да привлича хора към себе си и съмишленици за своите идеи и начинания. Общителни са, отворени към света, обичат да бъдат в центъра на вниманието. Винаги знаят как да привлекат погледите към себе си. Интересни личности са, много креативни и често заемат позиции, които са свързани с публична изява – като кино или телевизия. Златните тонове също носят успех на зодията. Те са заредени с магнетизъм и самоувереност, каквато притежават Лъвовете.  Любителите на този цвят имат благ характер и противно на тяхната силна натура  са много мили и дружелюбни. Освен това златистия цвят се свързва и с престиж и успех, както златото.  Това е цветът на успеха.

 

Стилни дамски дрехи в кафяв цвят

 

Кафявият цвят най-добре подхожда на представителите на знака. Това са хора, които са здраво стъпили на земята. Те са практични, работливи и изпълнителни. При тях всичко се случва под строго определен ред. Мразят хаоса във всяка една форма, без значение дали става въпрос за отношенията им с хората или просто за неподредена стая. При Девите всичко е премислено и анализирано. Не обичат да си губят времето с повърхностни и вятърничави хора.  Кафявият цвят се свързва с прородата, с корените. Такива са и Девите –  здраво стъпили на земята. Сериозни и стабилни хора са, на които може да се разчита. Имат бърз и аналитичен ум. Те вършат работата си до край. Критични са и взискателни, вникват в детайла. Обичат реда. Големи перфекционисти са и обичат да изпипват всичко, до което се докоснат. Кафявият цвят символизира хармония, спокойствие и домашен уют.  Точно към това се стремят Девите. Затова този цвят благоприятства представителите на зодията. Девата притежава дълбока душевност.  Тя трябва да избягва наситени, ярки цветове и да залага на по-приглушени, ако иска да постигне успех. Също така са и много суетни. Никога няма да видите Дева да излезе от вкъщи без да е в пълния си блясък. Държат на външния си вид и винаги избират старателно какво да облекат.

 

Стилни дамски дрехи в розов и син цвят

 

Везните се стремят към баланс във всички сфери на живота. При тях всичко е хармония, равновесие и симетрия. Подходящи цветове за зодията са розов и син. Тези цветове са свързани с дисциплината. Добри са и коректни във взаимоотношенията си с хората, както в работата, така и в личните отношения. Също така са и успешни лидери.  Синият цвят се свързва с необходимостта им към достигане на вътрешния мир. Той вдъхва доверие и спокойствие. Символизира комуникацията и помага на човек по-лесно да се концентрира. Синият цвят стимулира Везните интелектуално, помага им да извадят на показ своите творчески заложби.Обичат изкуството и много често избират професии, които са под една или друга форма свързани с него. При тях чувството за перфекционизъм е още по-засилено, отколкото при Девите. Розовият цвят се свързва с любов, загриженост и романтика. Чрез него Везните привличат положителна енергия в живота си. За да бъдат в хармония със себе си, те трябва да се придържат към тези нюанси, за да не се наруши баланса им. Розовият цвят има успокояващо действие върху мислите на човек, той успява да прогони всички негативни мисли от съзнанието на Везните.

 

Стилни дамски дрехи в тъмночервен цвят

 

Цветът на зодия Скорпион е тъмночервения. Хората, които носят този цвят са силни и страстни натури, чувствителни и емоционални.  Имат богата душевност. Амбициозни са и постигат целите си. Рядко споделят идеите си.  Притежават остър ум и бърза мисъл. Наблюдателни са и нищо не може да им убегне. Като един истински представител на зодията, Скорпионът не би пропуснал да „ожили“ всеки, който не харесва или смята за фалшив. Не се страхува да се конфронтира, особено ако смята, че е прав. Ако пък го спечелиш, печелиш приятел за цял живот. Такива са Скорпионите – интересни натури. Любопитството им е вродена черта. Дамите, които залагат на този цвят са смели и много чувствени, каквато е и натурата на Скорпионите. Характерно за тях е прекалената амбиция и желанието за власт. Искат да бъдат над всичко и всички. А тъмночервеният цвят е свързан и с лидерството.  Представителите на зодиака са и добри ръководители. Този цвят се свързва и с аристокрацията и висшата класа. Характерно за него е, че той засилва усещането за тайнственост в Скорпиона. Това ще го направи да изглежда още по-загадъчен и интересен.

Очаквайте останалите зодии в Част 3

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки