Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Кой е твоят цвят според зодията? Част 3

by admin

Представяме ви трета последна част на зодиите и техните цветове.

 

Стилни дамски дрехи в тъмносин цвят

 

Тъмносиният цвят отразява много точно същността на Стрелеца и неговата личност. Той се свързва с духовност и мъдрост. Стрелецът умее да решава проблемите и винаги вниква задълбочено в тях. Той има много силно развита интуитивност. Сензитивни са и духовно вглъбени. Тяхната мисия е да разчупят всички задръжки и всичко познато. За да поддържат баланс и хармония в живота си, Стрелците трябва да заложат на тъмносиния цвят, който ще им помага да разгърнат потенциала си и да изразят себе си емоционално и духовно. Не се страхуват да се конфронтират с другите, напротив, смело влизат в спора без страх. Много често могат да бъдат и неотстъпчиви, държат на своето и го защитават до край. Стрелците изпитват вътрешна потребност да достигат нови върхове и да откриват нови хоризонти, което е свързано с неуморимия им стремеж да се променят. Не се плашат от непознатото. По-скоро еднообразието би ги накарало да се чувстват зле.

 

Стилни дамски дрехи в кафяв цвят

 

Също като Девите, цветът, който най-точно отразява същността на Козирога, е кафявия, който се свързва със стабилност. Това е думата, която най-точно описва представителите на този зодиакален знак. Те са здраво стъпили на земята. Наясно са със себе си. Практични са, отговорни и  подхождат много сериозно към задълженията си и винаги довършват до край започнатото. За тях поговорката „първо задълженията, след това удоволствията“ важи с пълна сила. Към всичко в живота подхождат сериозно. Това се отнася и за финансите им. Много често се смята за консервативен и това е така, тъй като Козирогът предпочита да се придържа към традициите и общоприетите норми. За него е присъща добре развитата интуиция. Не са особено общителни, по-скоро са вглъбени и затворени в себе си. Трудно допускат някого до себе си, но са добри и верни приятели. На тях може да се разчита. Именно кафявият цвят се характеризира с постоянство. Интелектуалци са, обичат дългите и смислени разговори. Кафявият цвят е част от техния живот, тъй като той се свързва и с простота, това е и едно от нещата, към които се стреми Козирога. Кафявият цвят е основен и може лесно да се комбинира с останалите цветове във всичките му нюанси.

 

Стилни дамски дрехи в син цвят

 

Цветът, който носи късмет на Водолея, е синия. Той е свързан с желанието му да търси нови хоризонти. Водолеите са мечтатели и вечни откриватели. Непознатото и неизвестното не ги плаши. Напротив, те се стремят да разрушат всичко познато и от този хаос да изградят нов свят. Това е свързано с вечния им стремеж към прогрес и търсене. Те са предшественици на промяната. Впускат се смело в приключения. Авантюристични са. Техният порив към търсене е непрестанен и необятен. Синият цвят помага на Водолея да поддържа баланс в живота. Той се свързва с водата и небето. Има благоприятно влияние върху него. Действа му успокояващо. Той обича нестандартното мислене и въобще всичко, което е извън нормите и рамките. Странна и ексцентрична натура. Всичко бързо му омръзва и лесно се отегчава. Обича смислените и стойностни разговори. Представителите на зодията изпитват неутолима жажда за свобода. Нетърпеливи са и искат да взимат с пълни шепи от живота. Характерно за тях е, че са индивидуалисти. Обичат да вършат всичко сами и да разчитат само на себе си. Креативни и обаятелни, бързо „заразяват“ останалите с идеите си и много лесно печелят приятели. По природа са бунтари, често излизат извън нормите. Този цвят е свързан и със стремеж към идеализъм, а това е в природата на Водолея.

 

Стилни дамски дрехи в лилав цвят

 

Лилавият цвят носи успех на представителите на този зодиакален знак. Той се свързва със стремеж към съвършенство и идеал или нови начинания. Също така и с творчество и въображение. А както знаем зодия Риби има силно влечение към изкуството. То ги вдъхновява. Често се вглъбяват в себе си и забравят за околните. Живеят в свой собствен мечтан свят. Случва се да бъдат неразбрани от околните по тази причина. Представителите на знака винаги подлагат всичко под съмнение, недоверчиви са. Затворени са в себе си и често се случва да не допускат хората да видят истинската им същност. По природа са креативни, от там е и влечението им към изкуството. Емоционално богати. Винаги се притичват на помощ на останалите, дори и с цената да пренебрегнат себе си. Лилавият цвят се свързва със загадачност, черта характерна за Рибите. Той намалява емоционалното напрежение. Този цвят им помага да разгърнат потенциала си и да осъществят своите цели. Ако се чувстват нерешителни да заложат на него, той ще им вдъхне смелост. Облечени в този цвят Рибите ще бъдат в хармония със себе си и това ще им носи късмет.

Това бяха зодиите и техните цветове. Разбира се, предпочитанията на всеки човек не винаги съвпадат с цвета, който отговаря на зодиакалния знак. Но ако използвате тези цветове, със сигурност ще пожънете успех във важни за вас начинания. Дерзайте!

 

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки