Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Нова година, ново тяло

by admin

Празниците минаха и е време да се залавяме за работа. Както знаете всеки един си дава обещания, които ще започне от Нова година – спирам да пуша, ще се храня здравословно, ще спортувам  и какво ли още не.

И наистина е така – какво по-хубаво от това да ударим чертата и да започнем наново – идеалното време да влезем във форма, особено след празниците. Не обещаваме, че ще бъде лесно, но ви гарантираме, че си заслужава.

В началото можете да започнете с няколко лесни стъпки. Забравете за вредната храна. Тя в никакъв случай  не е ваш съюзник. Вземете си карта за фитнес или се запишете на някакво групово занимание като канго джъмпс, пилатес , йога или друго занимание, което ще ви бъде интересно и ще задържи вниманието ви за по-дълго. Със сигурност ще има момент, в който ще ви се прииска да се откажете и това е напълно нормално, но не се притеснявайте, видите ли първите резултати, ще се почувствате удовлетворени и ще ви се прииска да продължите.

Както знаете за спорт като канго, стречинг, йога или танци са подходящи дрехи, които следват извивките на тялото, за да можете да се движите по-свободно. Ако пък заложите на фитнес или силови тренировки, можете да изберете спортен комплект, който да бъде с по-свободна кройка. Но какъвто и спорт да изберете винаги носете маратонки, хем ще се чувствате удобно, хем ще бъде от голяма полза за здравето ви.

В днешно време има зали за тренировка навсякъде, както и карти за спорт на много достъпни цени, така че всеки да може да се възползва. Нека не забравяме, че е зима и спорт на открито няма да е най-подходящото занимание, но да не забравяме, че има и такива ентусиасти, затова бихме ви предложили да заложите на комплект, който е по-плътен.  

И така след като сте избрали подходящия вид спорт за вас, е време да изберете и подходящият екип за спорт, така че да се чувствате неутразими и привлекателни и в залата. Разгледай най-актуалните ни предложения о т тук: https://ivet.shop/sportni_komplekti

И нека не забравяме, без значение в залата, на работното място или в ежедневието, важното е да се чувствате щастливи и удовлетворени, от това с което правите, а ние сме винаги на среща на ударим едно рамо за добър моден съвет.

 

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки