Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Най-горещите трендове при летните бижута

by admin

Лятото отново е тук, а с него и възможността да засияем на плажа (или в горещите крайморски клубове) със страхотни, нови бижута. Макар тази година плановете за почивки да са малко нестабилни и променливи, сигурни сме, че всеки от нас ще положи доста усилия да се добере до морето. Затова е и съвсем подходящо време да помислим за зашеметяващата си морска визия, за която правилните бижута и аксесоари имат огромно значение, особено предвид липсата на много други дрехи.

За да избереш най-подходящите бижута за плажния си стайлинг, предлагаме ти да хвърлиш бърз поглед към някои от най-завладяващите летни тенденции за годината:

Морски елементи

Без значение дали се намираме в града или под жежките лъчи на палещото слънце край морето, бижутата с морски елементи винаги ни носят полъх на лятно настроение и прилив на енергия. За плажните си приключения можеш да експериментираш, като заложиш на нестандартно колие, събиращо дори цяла палитра най-разнообразни морски елементи. Мидички, палмови листа или дръвчета, перли и рибешки опашки – списъкът е безкраен, но всеки символ безспорно носи собствено очарование и неустоима притегателна сила, защото жаждата за море наистина влече.

Дамски колиета с морски мотиви

Колиета на пластове

Просто едно колие отдавна вече не е достатъчно изявление само по себе си, затова и трендът с бижутата на няколко пласта стана толкова популярен през последните години, като продължава да държи своите високи позиции. Множеството пластове дават възможност да се създават различни, разнообразни комбинации между стилове и дължини, талисманчета и висулки, метали и други материали. Възможностите са неизброимо много, но винаги може да предпочетеш и готово решение, което да допълни плажната ти визия. Не се страхувай да експериментираш, във всички случаи погледите ще бъдат приковани в теб.

Дамски бижута на пластове

Масивни бижута и вериги

Ако за дневните плажни посещения стандартно се предпочитат по-фини бижута, тънки и елегантни синджирчета, с висулки или без, то това правило със сигурност не важи за вечерните подвизи по шумните, плажни клубове. Големите бижута, масивните медальони или колиетата-вериги остават основен бляскав акцент на нощния живот. Големи или малки, с талисман или без, веригите се радват на широка популярност още от 70-те години и до ден днешен се възприемат като израз на ултимативна свобода и прогресивност. Бунтарското им излъчване добре се съчетава и с разнообразни материи като кожа или деним, което ги прави още по-любим избор за вечерта.

Масивни дамски бижута и вериги

Добрият подбор на бижутата не просто допълва личния ти стил, а надгражда цялата визия и подчертава ярката ти индивидуалност. Избери своето разкошно бижу от новата ни селекция тук и се наслади на горещо, синьо и стилно лято.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки