Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Райето, което завладя лятото

by admin

Еуфорията около лятото ни е обзела напълно и няма намерение да ни напуска чак до септември. А лято без райе е като лято без море! До толкова този принт е завладял модния подиум, че се е превърнал в синоним  на този сезон.

Райето е наш верен спътник за топлите дни и незаменим приятел. То е неостаряваща тенденция и вечна класика, затова присъства в гардероба ни година след година.

Класическият тренд при райето в бяло и синьо, който ни напомня за морския бряг, вече може да бъде забелязан във всякакви цветове и линии, не само хоризонтални, но и вертикални или асиметрични.  

Преди това е необходимо е да знаеш някои важни правила, когато обличаш райе.

Този невероятен принт има „магическата“ способност да издължава фигурата и да вталява силуета. Придава ефирност, волност и свежест на всеки стайлинг, а в същото време има стилно и елегантно присъствие.

Освен, че изглежда толкова кокетен, в същото време с правилно подбрано райе, фигурата ви ще изглежда по-слаба и по-стройна.

Ако искаш да прикриеш някоя част от тялото си и да акцентираш върху друга, тогава облечи вертикално райе, при което линиите вървят от горе надолу. А дамите, които имат перфектни форми, могат да облекат и хоризонтално райе.

Ако пък искаш да изглеждаш по-висока и да добавиш някой и друг сантиметър, облечи панталон с вертикално райе. Така фокусът ще бъде върху тази част, на която искаш да акцентираш.

Вертикалното райе премахва излишните килограми и прави фигурата да изглежда оптически по-слаба.

За да има хармония в стайлинга ти, облечи само една дреха с райе, вместо да се обличаш от глава до пети, с което рискуваш твоя аутфит да изглежда претрупан.

Комбинацията на хоризонтално с вертикално райе не е подходящ за дами, които искат да изглеждат по-слаби и да прикрият излишните килограми. Вместо това облечи дреха, която е изцяло от вертикално райе. А за дамите, нямат проблем с фигурата, могат да ги съчетаят, но да не забравят, че това скъсява фигурата.

Най добрият приятел на райето е денима – ако смяташ, че е трудно да решиш с какво да го носиш или ако не можеш да съчетаеш райе с райе, то тогава заложи на него. Лека и ефирна тениска с чифт удобни светли дънки е перфектната комбинация, за да бъдеш стилна в ежедневието.

Няма нищо по-хубаво от рокля на райе за летния сезон, която ще ти донесе много слънчево настроение и усещане за свобода. А и какво по-хубаво от това…нали още от края на зимата започваме да мечтаем за лятото. Райето чудесно се вписва, както върху ежедневни рокли – някак си небрежно, но много шик, така и върху такива, които би облякла за офиса или за повод.

Дамите, които имат по-пищни форми, трябва да носят по-ситно райе.

Лятото ни дава свобода да изразим себе си и стила си, да се развихрим, да се вдъхновим, да обличаме леки и ефирни дрехи, а ние обичаме райето, точно толкова, колкото обичаме и морето!

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки