Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Секси мамче в няколко стъпки

by admin

393033245

Секси мамче в няколко стъпки

За съвременната жена мисията да е добра във всичко, като „Суперуомън“ никак не е лесна. Кариера, домакинство, семейство, деца, съпруг и наред с всичкото да изглеждаш блестящо във всеки един момент. Ако и на теб ти идва да избягаш от всичкото това натоварване, на което ежедневно си подложена, какво би сторила?!

Мацките и известните личности от малкия екран, по които самата ти се прехласват, сякаш нямат проблеми. Най-интересното е, че постоянно четеш за тази или онази холивудска актриса, как се е сдобила с нов приятел, родила е поредното дете или се е снимала в нов филм и това не й пречи да изглежда невероятно по всяко време.

Тайничко мечтаеш и ти да имаш поне малко повече време и да съчетаваш нещата, поне ей така за себе си.

Предлагаме ти няколко съвета за често случващи се ситуации. С тях ще можеш да съхраниш самата себе си и винаги да изглеждаш секси мамче:

  • Промяна в работата – дори на пръв поглед да ти звучи абсурдно запомни, че никога не е късно да смениш имиджа, да смениш работата, да преследваш мечтите си и да правиш, това, което искаш. Има много хора, които поради непостоянството си непрестанно търсят промени и начини да разнообразяват рутината, чрез смяна в работата, партньорите, ремонт в дома и т.н. Всъщност такава тактика е много добра, защото оправдава онези, които не обичат да полагат големи усилия, да градят нещо и да постигат резултати. Ако си млада, на около 30 г. такава тактика ще е много по-лесна и практична за теб. Не изпускай подобна възможност, особено днес, когато живота предлага изобилие от всичко.

promqna

  • Край на връзката – не е късно и да сложиш край на връзката, ако се чувстваш несигурна. Ако доверието е подкопано един път, то да бъде възстановено трайно става трудно. Така, че съветът тук е да не жертваш единствено личното щастие в името на загубена кауза.

 

  • Когато се появи детето – ако вече си мама, то навярно знаеш някои тънкости и това, че трябва да балансираш нещата. Не бива нито да пренебрегваш децата, нито да се отдаваш прекалено и изцяло. Най-добрата позиция е да съчетаваш отделните роли, а именно на любяща майка, да си родител, но и личност. За целта не са нужни жертви, а преподреждане на приоритетите. 

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки