Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Офис визия за работещо момиче

by admin

Дрехата е израз на нашата индивидуалност. Тя „говори“ вместо нас. Но когато става въпрос за офис визия, винаги си представяме скучни, строги дрехи. Е, днес ще променим тази представа.

Помислете си колко по-различно би започнал денят ви в един наистина добре подбран аутфит. Разбира се, добре е да се придържате към дрескода, но в същото време да заложите и на вашата индивидуалност – това, което би ви накарало да се чувстваме добре.

Един от най-важните детайли е цветът, който ще подберете. Както знаете цветовете имат способността да влияят върху нашето настроение. Всеки цвят носи различно послание. А и какво по-хубаво от това да започнете деня цветно.

Стилен класически костюм

Едно от предложенията ни е да запазите класическия костюм в гардероба си, а ние сме избрали костюм, който има нов, модерен прочит. Ще изглеждате елегантно и същевременно нестандартно. Един чудесен начин да подчертаете красотата си, без да изглеждате скучни или еднообразни. Така несъмнено ще направите добро впечатление сред своите колеги и работодатели. Разбира се класическите цветове като черно или тъмносиньо винаги ще присъстват в гардероба, а стилният костюм е една наистина добра инвестиция. 

Стилна риза и панталон

За дамите, които залагат именно на класиката – бялата риза, но не каква да е, а такава с шлейф и златни копчета, в съчетание с панталон над глезена, наистина биха разчупили традиционната визия.

Полата винаги има място в гардероба. Тя трябва да е до коляното или една педя над коляното и нито сантиметър по-къса, за да се придържате към добрия етикет. За да заложите отново на по-нестандартен щрих, ви предлагаме топ три предложения, които да използвате на работното място:

Стилна пола под коляното

  • Пола плисе – идеално се съчетава с високи обувки в офиса, но и с кецове в ежедневието
  • Ефектна пола с висока талия – тази пола в съчетание с декоративни джобове издължава фигурата и елегантно допълва визията
  • Кожена пола, която отново е до коляното, с втален силует, която прави визията много женствена, а същото време е далеч от традиционната представа за офис облекло
дамска тигрова чанта и лачени обувки

Перфектният завършек към вашата стилна офис визия са удобните обувки, които в никакъв случай не трябва да са прекалено високи, все пак говорим за работна среда и това би било проява на лош вкус. Заложете на класически цветове като черен или телесен цвят, които идеално се комбинират с всяка дреха. И не на последно място най-добрият съюзник в забързаното ежедневие на всяка жена е именно дамската чанта. Тя може да бъде чудесен акцент към вашата завършена визия.

Вече имате всичко необходимо за един издържан гардероб, подходящ за офиса. Запомнете, че един добре подбран аутфит е като магическа формула, която би ви помогнала да придобиете самочувствие и да бъдете успешни, както в ежедневието, така и на работното място. И един съвет от нас: „Бъдете себе си!“.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки