Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

IVET PREMIUM – нова луксозна колекция

by admin

Да бъдеш жена в съвременния свят е не лека задача, но с правилно подбрания аутфит всяка жена е способна да покори света. За почитателите на нашия бранд сме горди да съобщим, че в разгара на предстоящия пролетен сезон създадохме новата ни колекция Ivet Premium – олицетворение на уверената и независима жена. Тази, която носи харизма и непоколебим темперамент, тази, която е едновременно крехка, но и силна.

Стилни къси рокли с атрактивен дизайн

Облеклата ни са съчетание от премерена елегантност и удобен ежедневен стил. Модният и добре подбран гардероб е част от имиджа на успешната жена, а днешното работещо момиче е безкраен източник на вдъхновение за екипа ни.

Успехът включва много неща – качества, умения, но и добър външен вид. А ние от ivet.bg знаем, че успешните и уверени жени винаги са в крак с актуалните тенденции.

Стилни дамски дрехи

В новата ни премиум колекция ще намерите всичко необходимо, което е нужно на една жена, за да изглежда безупречно. Разнообразието от стил и качество, събрани на едно място и претворени в дрехи за всякакъв повод – от удобен, ежедневен стайлинг до офис облекло и дрехи за специален повод. Ще намерите разнообразие от сака с модерно излъчване в различни цветове, панталони със стилна кройка, удобни костюми, красиви рокли, способни да задоволят и най-капризните дами.

Бъди в крак с последните модни тенденции от ivet.bg.

 

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки