Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

IVET.BG С НОВО ЛИЦЕ!

nachlna1

Средата на април любимото Ви място за пазаруване онлайн – IVET.BG, ще блесне изцяло с нов дизайн и страхотни нови функционалности!

   За да бъде в крак с времето и още по-удобен и лесен за клиента, сайтът ще разполага с  актуален модернизиран дизайн и нови инструменти, с които да намирате това, от което имате нужда точно Вие! Зашеметяващи колекции ще Ви спрат дъха…

   Дизайнът и визията на сайта са разработени по последните тенденции в областта – изчистени линии, монохромни цветови решения, стилни менюта и ефектна прозрачност! Със сигурност ще забележите и качествените снимки с висока резолюция за по-детайлно представяне на продуктите! Функционалността пък е оптимизирана така, че да Ви предложи бързо намиране на търсените от Вас продукти, да акцентира на най-новите ни предложения и не на последно място да Ви запознае с офертите, разпродажбите и изгодните покупки на промо цени. Обърнали сме внимание и на въпросите, които вълнуват клиентите най-често като метод и цена на доставката, срокове за реализация на поръчките и връщане и замяна на закупената стока. Всичко това вече може да намерите на всяка продуктова страница и лесно да се ориентирате как и кога ще получите покупките си! Бърз преглед на продуктовите снимки и описания пък Ви спестява време! Да не забравяме и насладата за окото от чисто естетическа гледна точка!

    Модата – категоризирана ЗА НЕЯ и ЗА НЕГО, както винаги представя най-интересните и оригинални  тенденции в областта – стилни и елегантни дрехи, спортни стоки и свежи casual решения за всеки ден! Вдъхновени сме от Изтока и Запада, обичаме изтънченото секси бельо и дрехите с характер!

    Какво да очаквате от новия IVET?

Нови колекции БАНСКИ КОСТЮМИ – ултра модерни и в голямо разнообразие от  цветове за всеки  вкус и всяка фигура! Най-хитовите и харесвани модели от линията АЗИАТСКИ СТИЛ, произведени със стандартни европейски размери! И нещо по-така – рокли, туники и блузи по идея на известни звездни дизайнери! Красотата от Червения килим – право във Вашия гардероб! АКСЕСОАРИ И БИЖУТА със закачливи акценти за топлите слънчеви дни…

ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАТЕ ЗА СУПЕР ВИЗИЯ, Е ТУК 😉

Leave A Comment