Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

IVET.BG на конкурса Miss Exclusive of Bulgaria 2014

by admin

3img_2021

Само преди броени дни, на 3-ти юли с бляскава церемония в Пловдив се проведе финалът на конкурса Miss Exclusive of Bulgaria 2014.

Водещи на  пищното събитие бяха прекрасните Славена Вътова и Наско Михайлов.

13 красавици се бореха за титлата, която бе спечелена от Виктория Цветанова. Красавицата ще лети за Турция, където ще се бори за наградата от 50 000 евро.

Момичетата се представиха в три кръга – ежедневно облекло, бански костюми и официални рокли.

В първия кръг хубавиците бяха облечени с рокли от новосъздадения лейбъл на плеймейтката Златка Райкова. Самата руса изкусителка бе член за журито и наблюдаваше много внимателно представянето на момичетата.

Тя връчи и своя специална награда за Лице на модната й марка. Късметлийката бе  Симона Якимова.

Във втория кръг бе създадено страхотно лятно настроение с банските костюми на една от най-обичаните български марки –  ИВЕТ.БГ, с които красавиците дефилираха.

IMG_6345k67lpb

Марката бе спонсор на бляскавия конкурс и също така избра една от красавиците (Анита Маркова) за свое ново модно лице .

ИВЕТ.БГ създава уникални, качествени и ексклузивни модели дрехи и аксесоари, а също така активно участва в модния живот на България. С марката се обличат някои от най-известните родни красавици, които не крият своята удовлетвореност и любов към ИВЕТ.

Плеймейтката Златка Димитрова, носителката на титлата “Mисис България 2003” Маги Желязкова, са само част от звездите, които се обличат в дрехите на Ивет.

IMG_52041

Те са избрали точно тази марка, защото държат на качествени материи, перфектни кройки и ексклузивни модели. Всичко това се предлага от ИВЕТ.БГ, където страхотният екип от професионалисти постоянно следи и поставя последните тенденции при дамските и мъжки дрехи, бутиково бельо и аксесоари.

Марката уверява своите клиенти, че винаги могат да разчитат на избора за най-новите и актуални модни линии на водещи производители в Европа.

Затова ако искаш да си една крачка пред другите, да си красива, стилна, уникална и модерна – избери ИВЕТ.БГ!

 

 

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки