Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

IVET.BG в престижната борба за БГ САЙТ на годината!

by admin

 

Тази есен IVET.BG стартира с нова страхотна визия на сайта си – много по-функционална, лесна за ориентиране и с новаторски дизайн. С тази модернизирана версия на сайта IVET.BG ще вземе участие в конкурса на фондация БГ САЙТ 2012 за най-добрите уебсайтове в България. Престижният конкурс се провежда за тринадесети път у нас, тази година под мотото „ В пиксели”.  Ивет.бг ще се състезава в надпреварата с 254 български уебсайта, разделени в 19 категории.

IVET.BG ще вземе участие в категорията за Електронен магазин сред 19 конкурента. Победителите в конкурса се определят от експертно жури, съставено от 60 членове и вота на публиката.

Именно за Вас – нашите клиенти – ние създадохме тази нова по-стилна и по-функционална версия на сайта ни! За да може по-лесно да се ориентирате в нашия онлайн магазин и да Ви доставя удоволствие да разглеждате и пазарувате, докато седите удобно у дома, в офиса или докато пиете кафе навън. Развитието на технологиите направи това възможно, а НИЕ се стараем да задоволяваме Вашите модни вкусове и да улесняваме избора Ви, като Ви предлагаме най-актуалните и най-тенденциозни модни изкушения! В същото време държим на традициите и доброто обслужване, защото в крайна сметка правим всичко това за Вас!

Ако сте доволни от това, което Ви предлагаме, и от нашето отношение и обслужване – подкрепете ни в това начинание! Гласувайте за нас и за нашия сайт! Станете част от вота на публиката и подкрепете своя любим онлайн магазин:

  1. Кликнете на този адрес http://www.bgsite.org/vote/
  2. Намерете IVET.BG в списъка със сайтове в категория ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН и кликнете на кутийката пред него.
  3. Кликнете на бутона продължи в дъното на страницата.
  4. Попълнете валиден e-mail адрес в съответното поле и натиснете „изпрати“.
  5. Ще получите електронно съобщение от info@bgsite.org , съдържащо линк за потвърждение на вашия глас. Един клик е достатъчен да завършите вота си.

За нас е важно да ни подкрепите, за да продължаваме да вървим в правилната посока и да знаем, че сте доволни от нас! Благодарим!

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки