Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Три професионални стъпки, с които можеш да си направиш „Дупе за милиони”

by admin
дамски гащеризон

Дупето е една от най- атрактивните мускулни групи при дамите. Дупето изпреварва гърдите, и това е така, защото приятно големи, красиви и стегнати гърди, можеш да си направиш само с кубици силиконови импланти. Докато приятно голямо, красиво и стегнато дупе – можеш да си направиш само с яки тренировки. Готиното дупе може да се нарече спокойно и „Дупе за милиони”.

Ето и 5-те стъпки, с които ще се движите много по- сигурно към целта – „Дупе за милиони”

  • Стъпка 1: Тренировки със свободни тежести

Може би някои от вас са чували приказката „Мълчи и клякай”. Т.е. наблегнете на клякането, но с широк разкрач(малко по широк от широчината на раменете). Работните серии, трябва да бъдат поне 4, а още по добре 6-8. Повторенията са 10 броя. Почивката между сериите – 1,5 минути. Клякайте на макс, „мъчете” се под щангата във всяко повторение и най-вече за последните 3-4, които трябва да изпълните с помощ от тренировъчен партньор. И не се оплаквайте, просто „Мълчи и клякай”.

Дупето(седалищните мускули) е най-силната мускулна група и има нужда от тежки тренировки, за да го предизвикате да расте приятно и здравословно назад. А, клякането с широк разкрач е най-доброто упражнение за извайване на красиво дупе.

  • Стъпка 2: Забавлявайте се – направете си фотосесия, веднага след тежката тренировка за дупе

Ами да, точно сега е един от най-яките моменти за супер яка фотосесия. Всичко е реално, всичко е… брутално! Последната серия от тренировката е приключила, пот се стича от всякъде, косата ви е рошава… е грабвай телефона или фотоапарата и щрак-щрак снимка от тук, снимка от там и след това към Instagram, Facebook или пък направо към YouTube upload.

дамски гащеризон спортен

Така ще виждате прогреса на вашето дупе, ще се забавлявате с коментарите оставени от потребители, ще мотивирате другите, ще бъдете по здрави и уверени в себе си, а след време може да направите и милиони.

  • Стъпка 3: Избирайте най-подходящите дрехи за случая

Всъщност тази стъпка, може би, трябваше да е в комплект със стъпка 1. Дрехите са от много важно значение. По дрехите посрещат… Ето едно готино предложение за спортен дамски гащеризон в този случай. Изработен от полиестер и еластан, този гащеризон създава професионален комфорт по време на тренировка, фотосесия или просто разходка в парка. A, камуфлажният му цвят заразява с армейска дисциплина, но запазвайки женствения сексапил! Уау!!!

[mks_button size=“small“ title=“За поръчка и/или информация – кликни тук“ style=“rounded“ url=“https://www.ivet.bg/product/48645/sporten-gashterizon-karis.html“ target=“_blank“ bg_color=“#6d6d6d“ txt_color=“#FFFFFF“ icon=“fa-arrow-circle-right“ icon_type=“fa“ nofollow=“0″]

Готино скроените дрехи ще направят дупето и като цяло формата ви още по- грабващи. Ако дрехите не са готини, те може дори да заличат и най-красивата форма на тялото.

Така, че не подценявайте важността на дрехите в зависимост от ситуацията. Това ще доведе до още по голямо внимание върху вас, както от вашите приятели, така и напълно възможно някоя голяма компания, да ви грабне за нейно рекламно лице или пък актриса. И не на последно място да си изградите здраве, което е безценно! Мълчи и клякай! 🙂

Виж още спортни предложния:

спортно облекло - кликни тук
 

Автор: Мартин Гергов ( фитнес инструктор с над 16 г. опит, 4-тен шампион на България по пауърлифтинг, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001 г. и автор на над 1000 публикации на здравна тематика).

Мартин Гергов - фитнес инструктор

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки