Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Озари всички с НОВАТА ти супер ТРЕНДИ лятна визия за плажа!

by Blog Ivet

Лятото е любим на мнозина! Дали заради слънчевите лъчи, високите температури или просто лична настройка, но е факт – ТО ЗАРЕЖДА с необяснима енергия, която се пренася като мексиканска вълна през хората!
Знаем, че както всяка жена, така и ти, имаш нужда да бъдеш харесвана и ухажвана! А за да провокираш симпатиите на останалите, първо е необходимо ти самата за погледнеш с любов към себе си! Безспорен факт е как влияе новата покупка на жените и на тяхното самочувствие (не отричай, признай си). И за да те улесним максимално, събрахме всичко необходимо за цялостната ти плажна визия, което ще споделим в няколко отделни статии. Довери ни се и ще останеш приятно очарована!


Фактор номер едно е БАНСКИЯТ.
За да изглеждаш уверена на плажа, е важно моделът бански, който си избрала да бъде подходящ за твоята фигура, да подчертава необходимото, както и да прикрива несъвършенствата.
Цветът също е от значение – ако все още не си събрала достатъчно тен, е добре да наблегнеш на по-наситени цветове, или да заложиш на класическо черно, с което никога не можеш да сбъркаш. За останалите шоколадови изкушения цветът може да бъде както по-блед, така и неоново изкрящ / това опреденелено е хит за сезона/.

Според вкуса ти можеш да изереш по-елегантен бански с акцент от бижута по него или спортен с изчистен, класически дизайн.

👇 Направи сама своя избор за бански костюм: 👇

Малки тайни:/ знаеш ли, че:


😱👉Ако заложиш на цял бански костюм с хоризонтално райе, това оптически ще издължи фигурата и ще те направи по-висока и стройна.


😱👉 Десенът на точки (особено в червен цвят) е изключиелно подходящ за светлокоси, руси дами.


😱👉 Животинският десен е изборът за смелите дами, които не се притесняват, че ще направят впечатление и ще бъдат забелязани. Освен това не слиза от модният подиум, така че с този избор определено ще бъдеш ТРЕНДИ.


😍 Сподели ни, ако статията ти е харесала и е била полезна за теб, както и за кой плажен аксесоар би искала да прочетеш повече в следващата статия на IVET!
Пожелаваме ти красиво, слънчево и споделено лято, изълнено с безброй щури спомени! 😍🌴

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки