Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

7 секси техники, с които да предизвикате желание във вашия мъж

by admin

2937824024_27911abe88

Ако в сексуалните отношения нещата са станали рутинния, стигнали сте до задънена улица, чувствате се отегчени, а рутината е завладяла всяка частица от живота и интимния ви живот, то е настъпил моментът да обърнете внимание и да действате.

Предлагаме ви седем тактики, които ще ви помогнат да върнете загубеното либидо и искрата във връзката.

1.Променете сексуалния график

Анализирайте вашия сексуален режим. Дали във висока степен нещата са предвидими? Дали е повече от надпревара за достигане на оргазъм? Ако е така, тогава може би сте заседнали в сексуален коловоз. Опитайте се да разчупите стереотипа, като направите обратното на това, което обикновено вършите. Ако правите секс в тъмнината, опитайте се да смените времето. Например със сутрешното събуждане или в следобедните часове. Ако винаги сте се радвали на бърз секс на кухненския плот или под  душа, то забавете темпото и се отдайте на малко чувственост и любовна игра. Променете вашия сексуален живот коренно.

2.Вие можете да бъдете стръвта

Невинаги е разумна идея да се разхождате в къщата по секси бельо и на убийствени токчета, но ако искате  да възбудите мъжа, това е чудесен начин да го постигнете. Защо не го изненадате, като се разсъблечете напълно голи.

Sweet_and_Sexy_by_06ilkeR

3.Намерете достатъчно време

Сексът  трябва да е спонтанен и необуздан, но напрежението на работното място, децата, домашните и други ангажименти не ни оставя никаква енергия и време за него. Опитайте се да се отдадете на спонтанността поне един път седмично когато няма никой друг около вас. Сами ще се уверите колко забавно и разтоварващо е това.

4.Погледнете назад

Помните ли първите дни, когато бяхте във вихъра на страстта, а сега сякаш това не е човекът, в който някога се влюбихте. Повечето двойки си спомнят с лека носталгия за отминалите години, без дори да се постараят да върнат огъня и пламъка в леглото. Спомнете си за някогашната страст, как приемахте и гледахте на партньора си и се замислете дали това може да пренесете в настоящия момент.

lips-150003_640

5.Отдайте се на сетивата

Добавете във вашата спалня спално бельо от коприна, сатенени чаршафи и цветове, които да ви накарат да се почувствате по-секси. Ароматни мехурчета във ваната и ароматни масла могат да презаредят сетивата ви и да покачат либидото.

6. Добавете мистериозна нотка

Мъничко мистериозност ще запали искрата във връзката ви. Понякога, когато живеем с партньора си години наред, свиквате прекалено много един с друг. Измислете някоя палава игра или му поръчайте нова играчка, която да му подарите добре опакована. Вържете очите му и ще изострите сетивата му.

7. Възбудете сетивата си

Направете обстановката по – секси. Можете да превърнете спалнята в любовен будоар като добавите свещи, сатенени чаршафи, ароматни пръчици. Ако имате вана, насладете й се заедно. Хапнете и храни, които са обявени за афродизиак. Като начало дори една сметана ще освежи нещата във връзката ви 😉

50-best-halloween-makeup-ideas--large-msg-138033402104

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки