Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

50 нюанса НЕОПРЕН!

by admin

 

С настъпването на пролетта отваряме сетивата си за нови емоции и преживявания. Подгответе телата си и се заредете положително с ярки актуални хит цветове! Пролетно утро и една типично градска визия ни завладява с нови акценти, комбинации и свободни кройки. Почувствайте се новата Street Style Star с IVET.BG!

Представяме ви новата завладяваща пролетна колекция за визия, подправена със стил, а не със сол! Изработени от супер актуалния, нестандартен, изненадващ и същевременно най-иновативен материал в света на модата – НЕОПРЕН! Той е патентован от марката DuPont през 1930г. Материал, който се използва в широк спектър от приложения, а в последните години иновативните модни дизайнери му намериха ново поле за изява. Поли, горнища, дори рокли, всички женствени облекла, произведени от него, стават все по-популярни!

Създайте си усещане за екстравагантна визия и бъдете моден диктатор с наметки ISABEL. Секси, дръзката, уверена и решителна жена ще бъде винаги на мода. Жълт, червен или зелен – ти избери!

Символът на жълтия цвят е Слънцето, източникът на топлина и светлина, без който животът на Земята е невъзможен. Жълтият цвят изпълва с положителна енергия и е идеален за настъпващият сезон!

333

Червеният цвят е цветът на любовта и живота. Използва се и като символ на смелост. Това и най-атрактивния и натрапчив цвят, с който ще привлечете вниманието точно когато пожелаете!

555

Зеленият цвят е цветът на природата. В зеленото цари хармония, покой и яснота. С него ще постигнете истински баланс във визията си. Още повече, че тази година зеленото е супер актуален цвят, защото е един от земните нюанси, доминиращи в година на Овцата от Източния календар!

444

Който и цвят да изберете, залагайки на модерния НЕОПРЕН, ще носите модата на гърба си!

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки