Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Най-привлекателните дрехи от дамския гардероб, които мъжете смятат за неустоими

by admin

Когато една жена има стил, това винаги си личи и прави впечатление на мъжете. Разбира се, неговото отсъствие също не остава незабелязано. Жена със стил буди възхищение и печели уважение. Когато загатваш части от външния си вид и оставяш въображението на мъжа да работи – това те прави интересна и изключително секси в неговите очи.

Ето кои са дрехите от дамския гардероб, по които мъжете си падат.

Къса черна рокля с изрязан гръб

Дрехите с изрязан гръб разкриват една от най-неустоимите части по много съблазнителен начин и не оставят нито един мъж равнодушен. Всякакви дрехи, които показват вашите прелести по един фин и изтънчен начин, радват мъжкото око. Дрехите с гол гръб деликатно разкриват сексапила и женствеността без да излагат всичко на показ. Мъжете много повече си падат по изрязан гръб, отколкото по деколте до земята. Техните фантазии са безкрайни, а този малък акцент провокира тяхното съзнание да работи умело.

Тренди спортен дамски сет от две части

Мъжете намират за неустоима жена, облечена в прилепнал клин по време на тренировка. И не само – намират за особено привлекателна жена, която е с перфектно подчертани форми и се грижи за своята визия. Повечето представителки на нежния пол не се чувстват красиви, особено когато се потят в залата, но за мъжете гледката на жена в спортно облекло, докато тренира, е неустоима и много секси. Самата мисъл, че полага усилия, за да поддържа добра фигура ги подлудява. Това е истински магнит за тях.

Къса черна рокля по тялото

Няма мъж, който да не забележи перфектно подчертаните форми на една жена в красива рокля или пола. По възможност да са къси. Пред тази гледка мъжът е безсилен. Тя разгръща техните фантазии. Всяка една жена умело владее изкуството да съблазнява, а противоположния пол не е трудно да бъде впечатлен. Никога не бъдете твърде предизвикателни. Никой мъж не би се впечатлил, ако всичко е отвън. А границата е тънка между това да изглеждате наистина добре и да бъдете вулгарни. Когато залагате на прилепнала рокля по тялото, гледайте да не е прекалено къса или с дълбоко деколте. Така рискувате да има обратен ефект.

Къса рокля с цепка в червен цвят

Както знаете червеният цвят се свързва със страст и любов, но и със съблазняване и удоволствие. Той се смята за агресивен цвят. Събужда сетивата,  а в очите на мъжа жената изглежда уверена и неустоима. Червеното влияе най-силно върху сексуалното му желание. Според представителите на силния пол този цвят акцентира върху чувствеността на дамите. Доказано е, че жена, облечена в червено най-много привлича мъжкото внимание и оставя  положителни емоции в срещуположния пол. Те са по-склонни да се обърнат след жена, облечена в червен цвят и всичко това е на подсъзнателно ниво.

Елегантни дамски обувки на висок ток

Мъжете смятат, че няма нищо по-неустоимо от това да видиш жена с грациозна походка на високи токчета, тъй като правят фигурата стройна. Това кара жената да се чувства уверена и здраво стъпила на земята. Акцентът пада върху една от най-желаните  части от мъжете, а именно краката. Както знаете представителите на силния пол са техните най-големи ценители. Високите токчета идеално се комбинират с рокли, поли, панталони или дънки. Те издължават фигурата и подобряват стойката. Обувките на висок ток придават финес и сексапил на женските крака. Начинът, по който една жена се движи и нейната походка се смятат за едно от най-привлекателните неща.

И не на последно място,  излъчването е нещото, което мъжете харесват най-много. Когато сте уверени, си личи. Именно това е ключът към успеха.

 

 

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки