Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Шоколад в действие

by admin

Летните плажове вече чукат на вратата Ви, придружени от горещи страсти и силни емоции. Това Ви подсеща, че вече е крайно време да повдигнете самочувствието си със стегнато тяло и повишен тонус. Но трябва ли да се подложите на нечовешки диети и да запълните ежедневието си с глад и лошо настроение? Не, разбира се! Запазете лъчезарната си усмивка и покажете перфектна фигура с предложението на IVET.BG за шоколадов режим. Погъделичкайте сетивата си със сладкото изкушение от какао и захар.
Вълшебната диета е авторско дело на италианския звезден фармацевт Алберико Леме, според когото храните, от които се пълнее са доматите, млякото, салатите, оцетът, солта и морковите. Достатъчно е да се консумират по 5 грама от тези продукти, за да се произведе половин килограм мазнини в тялото. Самият Леме е експериментирал върху себе си отслабването по неговия метод и в рамките на 20 дни е свалил 12 кг.

Ето как изглежда менюто на Шоколадовата диета за 7 дни:

Закуска: 30 грама шоколад + чаша кафе или чай
Обяд: 30 грама шоколад + чаша кафе или чай
Вечеря: 40 грама шоколад + чаша кафе или чай


Сега е моментът да се сбогувате с мрачните мисли и да предизвикате възхищението на околните като премахнете излишните сантиметри от талията си с шоколадови удоволствия.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки