Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Шарено лято с IVET.BG!

slide01

Време за промоции! Какво по-хубаво от това да си купиш свежа блузка на изгодна цена? Да си купиш две блузки на супер цена, разбира се 🙂

IVET.BG ти дава възможност да разнообразиш гардероба ти с блузки на супер ниска цена – летните намаления ги чакаме още от пролетта, така че не изпускай възможността да пазаруваш изгодно в разгара на лятото.

Първото ни предложение е топ ROSE, подходящ за уравновесените момичета, които знаят какво искат и как да го получат. Дължината му позволява да го носиш както с дънки, така и с клинчета. Нежния силует на розата и кройката удължават силуета, така че да се чувстваш по-комфортно и красива, а разнообразието от цветове ще ти помогне да го съчетаеш с всяка дреха в гардероба ти.

Capture2 Capture

Блузка „Love“ е само за чувствени натури! Ако искаш да покажеш своята женственост, но едновременно с това и своята кокетност, блузка “Love” е идеалният избор за това. Богато разнообразие от ярки, наситени цветове, така че където и да си – в мола, на училище или на улицата – винаги ще привличаш погледите.

CaptureCapture2

Третото ни предложение е за щурите момичета – онези, които не ги свърта на едно място и искат всичко да се случи сега :).  Няма по-добро решение за вас от една разкошна палитра от цветове само в една блузка – и това е топ „JUSTY“! Оранжево, розово, зелено, синьо, жълто – това са ти любимите цветове, нали? И искаш да ги носиш наведнъж? Няма проблем, ние сме помислили и за теб – и за да е още по-интересно, добавихме и закачлив надпис, който да задържа погледите върху теб.

Capture

 

Побързай да се възползваш от свежите ни предложения и летни намаления. Можеш да избереш от актуалните цветове за сезона – жълто и бяло, както и други свежи, цветни варианти. Бъди нежна и красива с Ivet.bg.

Leave A Comment