Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Чувствайте се красива в делник и празник

by admin

drehi

Празнувайте красиво в делник и празник, бъдете себе си, като облечете това, което ви кара да се чувствате удобно.

Да бъдеш на гребена на модната вълна е призвание за всяка динамична и съвременна лейди. Ето, защо IVET.BG, предлага на своите почитателки стилни, елегантни, изискани, официални и екстравагантни тоалети. Дамски рокли в класически стил с доста ефектни дизайни, изключителни предложения за сезона есен 2014 г. или най-подходящата визия за всеки един момент.

Сред голямото многообразие на дамски облекла и рокли нежните половинки могат да избират измежду три от най-елитните:

Рокля SANSA BLUE – подходящо облекло за перфекционистката, която знае какво иска от живота. Материята на роклята е висококачествена и създава истинско усещане за красота, стил и комфорт. Кройката прави тази рокля безупречна за различни поводи, дори ежедневието. Можете да добавяте аксесоари в различни цветове, за да я направите по -елегантна или по- ежедневна.

product_36419

Рокля BIJU WHITE – моделът на тази рокля представя хладен сексапил и прави притежателката жена с индивидуален вкус и неподправен имидж. Модерният и стилен тоалет е подходящ както за делнично облекло в служебните ангажименти, така и за по-специални поводи. Бялото привлича много погледи и е актуално за винаги. Когато захладнее, можете да носите тази рокличка с клин.

Рокля BIJU WHITE

Рокля KIARA BLUE – насочвайки погледа към модния подиум, няма как да оставим равнодушни към подобно изискано предложение. Тази рокля е идеална за дамата, която иска да прави впечатление и да оставя великолепни спомени. Може да се носи във всеки момент изискващ елегантност и добра визия. Прекрасен тоалет е и за офиса.

product_36561

Подгответе се за важните делови срещи, за празненствата и всеки специален миг от живота си и в предстоящата есен с красиви, модни облекла от IVET.BG. Идеален повод няма, затова жената трябва да изглежда добре, да се чувства красива и женствена по всяко време. Ние най-добре знаем това и предлагаме за дамите само най-доброто от модните колекции на световни дизайнери.

You may also like

1 comment

Стеми септември 29, 2014 - 07:47

Роклята SANSA BLUE е невероятна!

Reply

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки