Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Цветни сънища от Ivet.BG

За да сънувате цветни сънища – облечете се в цветове и цветни фигури. За да се отдадете на истинка почивка през нощта– заложете на качествените материи. За да се чувствате елегантна дори в съня си – изберете изисканите модели и декоративни елементи.

Онлайн магазин Ivet.BG предлага всичко това в новата си колекция дамски пижами и нощници. Висококачествените  памучени и сатенени материи оформени в удобни, интересни и красиви модели ще Ви осигурят пълен комфорт, спокоен сън и елегантен вид.

Пижамите от висококачествен памук с изключително удобна кройка и дължина на долната част 7/8 са най-практичното решение за релаксираща нощ. Моделите са подходящи както за зрели дами, така и за момичета които предпочитат по-свободни кройки и биха избрали удобството и неангажиращите модели.

Неангажиращите цветове и забавни изображения създават настроение. Чаровната розово-синя колористика и преобладаващото райе подчертават младежката визия. Маймунки, зайчета, сърчица; едро каре, огромни цветни мотиви или ситни точици допълват усещането за свобода и неангажираност.

Нощниците от нежен сатен са предназначени за дамите с по-изискан вкус и отговарят на желанието да се чувствате елегантна и красива дори през нощта. Тук кройките са свободни, но и подчертано секси. Тънки ленти фино подчертават бюста. Тюлена материя акцентира женствените форми. Ситни и едри, пищни или по-семпли набори разнообразяват визията. Дантелени декорации и фини бродерии подчертават женствените форми.


Красивите декорации и елегантни кройки и приятни на допир материи ще омаят всичките Ви сетива, за да можете да се отпуснете в меката прегръдка на нощния релакс.
Смелите решения в черно-червената колористика, богатите флорални мотиви, екзотичните фигури са за дръзките дами с енергичен начин на живот и вкус към приключенията.
Светлата гама от меките тонове на бежовия и розовия цвят ще паснат на  любителките на спокойния ритъм на живот.


Дали искате да се отдадете на усещането за лукс и елегантност или  на усещането за невинност и свобода – и в двата случая ще бъдете удовлетворени избирайки пижамите и нощниците, предлагани в нашата колекция.
Красота, комфорт, качество – това ще бъде крайният резултат от Вашето търсене!

Leave A Comment