Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Цветната палитра в облеклата и през есента

by admin

 sanh dieu_1408413282

Цветната палитра в облеклата и през есента

Дайте шанс на цветовете и края на лятото. Това съветват модните дизайнери и в настоящата есен 2014 г. Не случайно те дават название за всеки цвят от дъгата, които сега може да се види на модния подиум. Едни от тях навяват за класика, други за екзотика, трети за екстравагантност, а четвърти за изисканост. Обличайки се в любимите си цветове всяка дама показва вътрешната нагласа, усещане за красота и подчертава женствеността си.

Август месец е месецът, в който всеки може да импровизира с тоалети и цветове. И както пъстрата есен, така и модата в предстоящия сезон не ограничава в едно и две. Цветовете не се променят в дамски тоалети, те са все така ярки, многоцветни, пъстри, закачливи или екзотични. Стига да знае, какво послание иска да отправи, всяка дама може да се облече в любимите си цветове.

Какво още говорят цветовете в тоалетите и в предстоящия сезон, предлагаме ви да научите:

1.            Бяло – каквото и да си говорим, този цвят е кралският в цялата цветова гама. Сега повече от всякога той е зрял, спокоен, умерен и леко меланхоличен. В което и състояние да се спрете на тоалет в бяло, няма да сгрешите, защото той винаги е елегантен, нежен и женствен.

бяло

2.            Тюркоазно – цвят вдъхновен от багрите на гора, море и свобода. Багрите обхващат всички нюанси на синьо и зелено. От вас зависи как да ги комбинирате, но с дрехи в подобни нюанси, няма как да не покорите върховете на модните подиуми и в настоящия сезон.

тюркоаз

3.            Етно мотиви – в натовареното ежедневие всеки има нужда да избяга от суетата на големия град. Сега това е възможно с етно мотиви и весели, пъстри и практични дрехи от естествени материи и подобни тонове.

4.            Ярки цветове – тези тонове са подходящи за облекло за парти, а купона няма сезон. Така, че ако сте поканена на приятелско събиране или друг весел момент заложете на цикламено, синьо, червено, оранжево, коралово, с една дума – цветовете на дъгата. Повярвайте, няма да сгрешите, само не прекалявайте и всичко с мярка.

IMG_5834

5.            Екзотика – за да сте актуални заложете на свежи нюанси от бразилия, дори в края на лятото и началото на есента. Жълто, оранжево, зелено, кафяво, бежово, пустинни цветове и тонове на залеза. Всичко това е достатъчно топло и създават нужния комфорт в различните часове от деня, при това все ще ви връща към милите спомени за незабравимото лято.

zelen

6.            Бляска – код черно и бляскаво, а те са идеални за нощта. Заложете на подобна комбинация и няма да сгрешите. Дори да си отива лятото блясъка на модата, остава по дамски тоалети, а многото камъни и пайети допълват женствеността на вечерният тоалет.

black

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки