Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Цветен калейдоскоп от сатен и памук

by admin

Чувственост, момичешки чар и провокативност е модната формула записана в новата колекция дамско бельо пижами и дрехи на Ivet.BG.
Насочени към независимата съвременна жена, съзнаваща своята женственост, дизайнерките на колекцията създават бельо и дрехи за дамите с изискан вкус.
Ако сте смели и решителни – тези дрехи са сътворени за Вас. Ако Ви липсва самоувереност – ще си я набавите лесно с тях.


Комбинацията от различни стилове е смела, ярка и забавна. Висококачествената изработка от изискан сатен или нежен памук на всеки модел гарантира свобода на движенията и пълен комфорт.
Широките ръкави и тънките презрамки, които се събират на тила са отличителните решения в кройката. Издължената линия на моделите акцентира женствената визия. Характерни дантели в нестандартни форми, закачливи къдри, апликации във формата на сърце или прорези в необичаен вид декорират моделите, придавайки им младежко излъчване. Декоративни точки, панделки и копчета са задължителни елементи от облеклото.
Екстремните цветови предложения няма да ви оставят безразлични. Палитрата на колекцията прелива от ярки наситени тонове, които създават настроение и изпълват погледа.
Пижамите са с изключително свободна кройка, което ще Ви създаде усещане за удобство и спокоен сън през цялата нощ. Неангажиращата дължина 7/8 е идеалното решение за комфортна почивка. Въпреки семплия профил  и тук не липсват ярки декоративни елементи, които да оживят моделите.

Нежните нощници и комплекти умело прикриват онова, което трябва да се скрие и същевременно разкриват женското тяло така, че да предизвикат чувствата.


Широките блузи, поли с набори и вталени рокли ефектно подчертават предимствата на женската фигура.
Феноменалните цветове и нестандартни модели могат да станат част не само от интимния ви гардероб, но и от ежедневното Ви облекло. А сред разнообразните кройки всяка от Вас може да намери нещо за себе си и да се почувства модерна и стилна.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки