Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Цветен зодиак

Знаете ли Вашия цветен зодиакален знак? Проверете кой е той и разберете нещо повече за себе си със съдействието на Ivet.BG!

Люляк 20.01-18.02
Хората, родени под този знак имат интересен характер. Това са индивидуалисти, които над всичко ценят свободата. Те са ексцентрици, обичат да проправят нови пътища. Тяхната сфера е въображението. Обикновено отделени от действителността, те успяват в последствие да реализират желаната цел. Очароват се често от необясними парапсихологични явления и астрология.

Незабравка 19.02-20.03
Незабравките са хора, надарени с изключителна чувствителност и емпатия, макар че с оглед на тяхната потайност и на това, че не говорят много са смятани за високомерни. Те са търпеливи и издържливи, последователно се стремят към целта. При избора си се ръководят често от интуицията си. Не винаги вземат правилните решения, отрицанието им създава трудност и се случва да се поддават на влиянията и внушенията на другите.

Мак 21.03-20.04
Червеният цвят на моаковете придава характер на хората, родени под този знак. Това са енергични хора, активни. Отличава ги смелост, която граничи с перченето. Обичат съревнованията, ценят успеха, макар често по пътя към него да губят ентусиазъм и не са последователни. Въпреки, че маковете са егоистични и концентрирани върху себе си те са харесвани в компания заради оптимизма и изобретателността си.

Роза 21.04-21.05
Розате е символ на елегантност и класа. Такива са и хората, родени под този знак. Отличава ги любов към лукса и изискан вкус. Ценят материалните ценности и комфорта. За тях приоритет е семейството. Търсят стабилност във всички сфери на живота, предпочитат спокойните занимания. Розите са упорити и консервативни, но може да се разчита на тях.

Орхидея 22.05-20.06
Красиви, капризни, екзотични – такива са орхидеите. Хората, родени под този знак очароват със своята променливост. Имат огромна енергия, харесват действието и са много инициативни. Все пак , те са и нетърпеливи, нервни, впечатлителни, често изпадат в крайности. На първо мястосъздават отношения с хората; човекът под знака на орхидеята е верен приятел, на когото можете да разчитате в трудни моменти.

Лилум 21.06-22.07
Хората под знака на лилиума са любезни и сърдечни. Заради тяхната доброта добре се вписват във всяко общество, въпреки, че се възползват от мекия им характер. Ценят такива ценности като семейството, любовта, приятелството. Обичат спокойствието и стабилността. Не се вписват добре в среда, ориентирана към съревнование. Отдават голямо значение на справедливостта, в постъпките си вземат предвид нуждите на другите.

Слънчоглед 23.07-22.08
За хората под знака на слънчогледа приоритет е успехът. Дарени с харизма, обичат да съперничат за престижна позиция и за първото място в групата. Последователни са в преследването на целите си. Слънчогледите имат и друго лице, което показват само пред най-близките; това са  меки и грижовни хора, с удоволствие предлагат помощта си в трудни ситуации.

Паричка 23.08-22.09
Паричките са скромни и деликатни цветя; такива са и хората, родени под този знак. Не си падат по тълпите, не харесват да привличат вниманието към себе си. Те са работливи и отговорни; можете да разчитате на тях във всяка ситуация. В живота си се ръководят от свои принципи, които представят материалния успеха. Паричките в приятелството са лоялни, в семейството – топли и грижовни.

Теменужка 23.09-23.10
Хората под знака на теменужката харесват да се наслаждават на живота, да ценят малките радости от живота. Обичат красотата и хармонията. Имат романтичен характер, което понякога се свързва с отделянето от действителността. Теменужките са душата на компанията, техният вроден оптимизъм привлича хората. В отношенията си с другите ценят преди всичко искреността и лоялността. Те са амбициозни, по пътя към успеха не им липсва решителност.

Ирис 24.10-21.11
Ирисите са тайнствени и харизматични, трудно е да ги разбереш. Те са двойнствени и земни, успяват да се отдават на своите страсти и от ден на ден променят интересите си. Не им липсват идеи, харесват да измислят нововъведения. По пътя към успеха не срещат трудности. Поставят големи изксвания към себе си и другите, понякога са прекалено критични.

Миризливо секирче 22.11021.12
Родените под знака на миризливото секирче са енергични оптимисти. Пълни са с идеи, обожават движението и промените. Често водят начин на живот, който е свързан с много пътувания. Отворени са за нови преживявания и познанства, въпреки че успяват да бъдат стабилни в чувствата си. В отношенията си с другите  залагат на искреността, която понякога може да нарани. В тяхната йерархия на ценностите високо място заема чувствителността и справедливостта.

Азалия 22.12-19.01
Хората под знака на азалията са невероятно овладяни и стабилни. Добре контролират емоциите си, без да губят разсъдъка си, дори в трудните моменти. В живота си се ръководят от разума и логиката. Те са амбициозни, вярват, че успеха се постига с труд и последователност. На азалиите може да се разчита също и в личния живот. Това е добър партньор и приятел, мака че е по-добре да не се впвечатлявате спонтанните избухвания на чувствата.

Leave A Comment