Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

ХОРОСКОП ЗА НОВАТА ГОДИНА

by admin

Разположението на планетите създава шансове и възможности. Но от нас зависи как ще се възползваме от тях. През тази година сме приготвили не само хороскоп, но и ключ за позитивни промени.

Истинско усещане за сигурност ни дава самостоятелното вземане на решения и трупането на опит. Благодарение на това се чувстваме силни. Знаем как сами да се справяме с проблемите, дистанцираме се здравословно от тях и смело можем да ги променяме. Тази вътрешна увереност ни прави по-силни и ни дава усещане за овладяване на ситуацията. А смелостта и вярата в себе си са отворена врата към успеха и любовта, в работата и практически във всяка област на живота.

Именно затова, освен прогнозата за 2012 година, всяка от вас ще намери специално за Вас приготвени задачи и въпроси, които трябва да си зададете. Задачите и въпросите, които помагат да подредите приоритетите, успешно да реализирате своите цели, просто да спечелите контрол над живота си. Такива въпроси задава инструкторът на клиентите си. Защото понякога е достатъчен момент на размисъл, за да престанете да боксувате, да започнете да усещате почвече спокойствие, радост. Да вземате по-добри решения като се опирате на своите ценности и нужди. Т. е. да започнете да живеете живота си по възможно най-добрия начин за Вас. И да се възползвате от добрите космически енергии.

ОВЕН 21.03-20.04

Годината ще за почне без фойерверки. В първите месеци ще Ви погълнат много задължения, все пак си заслужава да се въоръжите с търпение, защото финалът ще се окаже благополучен. Ще превъзмогнете мъчителните ограничения и ще излезете на чисто. Втората половина на годината като се започне от юни ще насърчава интелектуалните дейности, опознаването на света, интересните срещи с хора. Ако дадете нещо от себе си, ще се реализират Вашите надежди, ще се финализират проектите Ви. Юпитер, който от юни ще бъде в сферата на комуникациите ще направи връзките ви със света още по-отворени и задоволителни. Това е време за пътешествия и откриване на на нови пътища. Като се започне от ваканцията, Вашата кариера също ще набере сила и ще се окаже, че предходните усилия не са отишли на вятъра. Ще се появят възможности за учение, представяне на по-широк форум, командировки. Ще забележите по-голям интерес към Вашата особа сред началниците, а също и сред хората от конкуренцията. Заслужава си да се отличите и да излезете от сянка. Може би ще получите по-голяма самостоятелност или ще основете предприятие?

Ако Вашето сърце е жадно за чувства – настройте часовника си за юли. Това ще бъде време, в което да се отворите към света, време за приятелски и по-големи шансове за това хората, обикнати от Вас да ви отговорят със същото.  Първата половина на годината може да донесе и напрежение за Овните от третата декада на знака. Така че успокойте емоциите и сърцето, защото стресът ще предизвика появата на конкретно разрешение. Когато престанете да се чувствате комфортно ще установите, че заслужавате повече. И ще решите, че трябва да запомните това.

Задачи и въпроси на инструктора за 2012 година

В годината, през която имате възможност да поправите отношенията си с хората, задайте си въпроса за хармонията на връзката. В това, което създавате или желаете да направите. Каква оценка си поставяте в тази категория? Колко давате от себе си и колко получавате? Дали това наистина е така? Ако не е, замислете се какво можете да направите за да подобрите ситуацията. Помислете също в каква степен сте ангажирана в това, което правите. Кое може да предизвика да почувствате по-голямо удовлетворение от работата? Необходима Ви е повече свобода, а може би малко риск? Дали е нещо, на което бихте могли да се научите тази година? Послушайте говора на собственото си тяло. Какво виждате, когато гледате в огледалото? Дали типът почивка, който обикновено избирате наистина Ви действа възстановително?

ТЕЛЕЦ 21.04-21.05

Настоящата година ще бъде пълна с добри новини. По-специално до юни, благодарение на Юпитер, с голям усет ще ръководите своя живот. Планетите облагодетелстват развитие в материален и духовен план. Ще извършите добри избори в личната и професионалната сфера. От октомври в играта ще влезе  Сатурн и животът ще Ви донесе сериозни ангажименти. Не е изключено да започенте да създавате дом, ще започнете отговорна работа, ще родите дете. Във всеки случай нещо ще Ви погълне много и ще предизвика усещането, че останалият свят временно няма да съществува. До юли ще се създаде извънредно ползотворен климат за Вашите професионални начинания. Няма да липсва и удовлетворение от работата, състоянието на сметката Ви съществено ще се подобри. Това е най-доброто време за инвестиции или финансов напредък. По време на ваканцията починете добре, съберете сили, а от октомври се концентрирайте върху това, което е най-важно за Вас. Ако сте стартирали собствен бизнес, сега Ви чака период на тежка работа и увеличаване на отговорностите. Хората, които са се спрели на инвестиция ще трябва да затегнат по-силно коланите. Първата половина на годината е благоприятно време, така че дори в миналото Вашите партньорски връзки да са отслабнали, ще намерите в себе си много любов! Юпитер ще подпомогне създаването на собствен дом, увеличаването на семейството, задълбочаване на отношенията. Тези Телци, които са решили да тръгнат сами по собствен път, бързо ще срещнат някого, който ще поиска да ги придружава. През есента ще трябва да се откажете от развлеченията и да се посветите на задълженията.

Задачи и въпроси на инструктора за 2012 година

Започвате нов 12-годишен цикъл в своето развитие. Затова сега е изключително важно да определите собствения си път. Поставете си най-важния въпрос: Кой съм? Какво искам? Какво има за мен накй-голямо значение в живота? Какво значение има моят живот за другите? Какво искам да дам от себе си на света? Вземете лист и напишете на него всичко, което съставя Вашият капитал, т. е. чертите на характера Ви, от които се гордеете, Вашите постижения, успехи. Представете си, че сте постигнали всичко, което искате. Как ще се почувствате от това? Позволете на въображението си да види тази сцена и почувствайте позитивната емоция. Ако например искате да отслабнете, направете подробен и разумен план. Вместо да си мислите: „Искам да бъда по-слаба”, определете конкретна цел, например: „През март ще тежа с 3 кг по-малко и ще постигна това по следния начин…”.

БЛИЗНАЦИ 22.05-22.06

Първата половина на годината може да бъде за вас малко стресираща, тъй като Марс ще внася прибързаност и нервност чак до юли. Внимателно карайте кола, грижете се за себе си. Още през юни Слънцето ще излезе от облаците. Юпитер ще навлезе във Вашия знак и ще Ви донесе не една възможност. Може би ще се появи възможност за далечни пътешествия, за нови професионални предизвикателства, благодарение на които ще натрупате много опит. А може би това, което ще ви даде крила ще бъде любовта? Времето също така е подходящо за образование, започване на нови контакти и умствената гимнастика. Сивото вещество изискват тренировка! Докато Марс разширява владенията си в сферата на кариерата, във Вашата фирма може да бъде доста напрагнато. Старайте се да гледате от дистанция на проблемите, не за всичко си заслужава да се борите. Контролирайте разходите си. Ще помогне повече предпазливост особено в планирането на инвестициите. От ваканцията ще започне по-добър път, а работата може да стане не само източник на доходи, но също така и място, където ще се развивате, ще разширявате хоризонтите си. Втората половина на годината е възможност за напредък и доста приходи в брой. В сърдечните дела Венера, която  ще бъде във Вашия знак от април до август щедро ще Ви дарява с чара си. После щафетата ще поеме Юпитер, така че помолете съдбата за това, което ви е важно. Любов от пръв поглед, луд романс? За хората, които имат връзка, това е време пълно с атракции, пътувания, нови познанства. Подобрение на ситуацията ще позволи да се възползвате от много приятни емоции. Невинният флирт ще Ви помогне да се поддържате във форма.

Задачи и въпроси на инструктора за 2012 година

До лятото, преди Юпитер да влезе във Вашия знак, обобщете ситуацията си. Поставете си въпроса: На правилното място ли съм? Възползвам ли се от всички възможности? Има ли нещо, което бих искала да сменя или поправя? Когато почувствате, че имате необходимата енергия, за да се отдадете на  новите предизвикателства, ще настъпи времето да определите целта и пътя, който води към нея. Искате да бъдете по-успешна в работата, по-щастлива във връзките? Дефинирайте очаквянията си. Какво означава за Вас щастие? Какво ще ви накара да се почувствате по-добре. Ако искате да опитате нещо ново, много конкретно определете сама за себе си как да направите това. Попитайте приятелите и близките си какво ценят най-много във Вас. Помолете ги да напишат това на листове, които държите в портмонето си.

РАК 23.06-22.07

Приземяването в новата година ще премине без стресове. Нещо повече, благодарение на помощта на Юпитер ще се почувствате по-силна и обкръжението все по- високо ще започне да цени Вашето въображение и творческа фантазия. Ще се заинтересувате от дела, за които до този момент не сте мислили, ще се отправите към места, на които още не сте била. Първата половина на годината може би ще Ви донесе изключително приятелска популярност. От октомври Сатурн, който до този момент Ви е мъчил с ограничения и дисциплина ще престане да Ви пречи. От есента ще бъде Ваш приятел, ще въведе приятна стабилизация, ще започне да Ви подкрепя в дома и работата. В професионалните дейности не се колебайте да отхвърлите рутината. Времето благоприятства идеите, които излизат извън схемите. Можете да разчитате на по-интересно и по-подходящо поприще, успехи в дейностите, извършени със собствени сили. Ако се възползвате от това, ще се увеличи Вашата свобода, статус, притежания. През втората половина на годината подкрепата н Юпитевр ще свърши, но пък за разнообразие ще започне да помага Сатурн. Тогава настройте се за подсилване на позициите си, а също и на финансовото си положение. Ако постоянно чакате любовта, тя може да Ви направи приятна изненада. На добри времена ще се радват двойките, също така връзки „след преход” ще получат пореден шанс. Атмосферата около Вас ще бъде наситена с добри спомени – възползвайте се от това. За тези Раци, които са казали на някого „Довиждане”, се явява нов шанс за нова глава. Не бързайте, не се страхувайте от самотата. Когато бъдете готова за поредния опит, ще се появи Подходящият.

Задачи и въпроси на инструктора за 2012 година

За Вас задачата ще бъде позитивният подход към промени, които са интегрална част от живота. Под влиянието на Плутон, Уран и Сатурн сте. Те ще изхвърлят от живота Ви всички непотребни неща и стари нишки. Вместо да се концентрирате върху загубите, подходете към това като към нов опит. Необходимостта от смяна на работата може да бъде възможност за нови контакти, за позитивна промяна. Помислете какви шансове и възможности поставят пред Вас ситуациите, с които се сблъсквате. Водете си дневник, в който записвайте всички, дори дребните успехи и поводи за удовлетворение, например:”Успешно разреших проблема”, или: „Победих страха”. Помислете за промяна на външния вид., например цвета на коста – сега бъдете по-смела.

ЛЪВ 23.07-23.08

Всичко ще тръгне гладко. Но при условие, че ще успеете да се радвате на това, което имате. Юпитер в квадратура е предупреждение за прекалено амбициозните планове. В клопката могат да попаднат хората, които се целят доста високо. Избягвайте нетърпението, действията на границата на риска, ситуации, които могат да излязат извън контрол, спазвайте правилата на закона – и всичко ще се нареди благополучно. От август аурата ще се подобри. През есента обърнете повече внимание на отношенията с околните. В конфликтни ситуации ще бъде трудно да се направи компромис. Погрижете се за здравето си. В работата ще Ви върви, но дръжте амбицията изкъсо. Може да Ви навредят по-специално по финансови въпроси. Оплетена в зависимостите на кредитната клопка, бързо ще съжалите за изхарчените с лека ръка пари. Бъдете по-земни, не завиждайте на тези, които имат по-дебели сметки. Правете своето и ще успеете. Само от юни до септември ще можете да си позволите повече харчове. Това е времето на по-лесната реализация на плановете. Все пак после (особено ако сте от първата декада на знака) отново натиснете спирачки. Трите четиримесечия на годината ще се окажат време за ромаси и големи любови. Четвъртото тримесечие – период за избор. Затова вземайте мъдри решения. Инвестирайте само във връзки, които си заслужават. Лекомисленият подход към любовта предвещава усложнения. Ако новите чувства заплашват старите или ако любимият има някакви ангажименти, чака Ви раздяла. Помнете, все пак, че ще се рападнат само тези отношения, които не биха били добри за Вас. Не съжалявайте, не си заслужава да разпалвате надежди за тях.

Задачи и въпроси на инструктора за 2012 година

В първата половина на годината се заемете с личната сфера и с усещането си за безопасност. Ето Вашите въпроси: в какви ситуации и с какви хора се чувствам най-добре? Какво ми е нужно, за да се развивам? Какъв тип поддръжка ми е необходим? Ако стигнете до извода, че имате всичко, което ви е нужно, страхотно. Ако ли не, Вашата задача е да откриете как да направите това. Вгледайте се във финансите си. Дали не харчите прекалено? Напишете на листче какво е Важно за Вас и преценете дали сте предвидили парите си за това. А може би подсилвате самочувствието си с покупки? Ако е така, отговорете си на въпроса, как ще се почувствате също така добре, без да харчите нито лев. През втората половина на годината заложете на комуникацията с обкръжението. Замислете се какво можете да направите, за да бъде тя удовлетворителна и за двете страни.

ДЕВА 24.08-23.09

Това ще бъде година, в която ще зачеркнете старите проблеми с дебела черта. Ще се отървете от загуби, ще приключите връзки, които не ви позволяват да бъдете себе си. В първата половина на годината ще бъдете под влиянието на Марс и улесняващия живота Юпитер. Това е много подпомагащ дует. Ще бъдете както смела, така и разумна, така че да си струва да действате. Времето е благоприятно за започване на проект, който ще удовлетвори не само материалните амбиции. Можете да решите да добиете по-добро образование, да направите шофьорска книжка, да отслабнете, да подобрите външния си вид? Очертават се нови перспективи, нови надежди и планове. През тази година ще се откажете може би от незадоволителната работа. Все пак не правете това прибързано, най-напред си пригответе план за действие, а може би ще опитате собствени сили в бизнеса, макар и неголям? Ще бъдете способна на големи усилия, а късметът би трябвало да Ви помага. Ако имате някакви финансови задължения, постарайте се да се преборите с тях възможно най-скоро. До юни ще Ви помага Юпитер, през октомври пък на сцената ще се появи Сатурн, чието въздействие ще Ви помогне да стабилизирате позицията си. Ако преживявате криза във връзката, време е да я заздравите. Марс във Вашия знак няма да ви позволи да се съгласявате с наложени компромиси, така че установете определени принципи. За двойките, които живеят в съгласие, съветът е да не забравяте това, което е важно във Вашата връзка – ежедневието не трябва да бъде отегчително. За дамите, които са сами, това определено е добра година за сериозни крачки. Можете накрая смело да вземете решение за брак, да помислите за увеличаване на семейството, да помислите за смяна на жилището, а дори за купуването на къща.

Задачи и въпроси на инструктора за 2012 година

Стоите пред шанса да обогатите живота си с нови възможности. Имате възможността да станете по-отворена, смела и уверена в себе си. Направете списък с мечтите си, които до този момент са били просто мечти, защото „са прекалено красиви, за да се изпълнят”. Напишете какво според Вас трябва да направите, за да се изпълнят поне някои от тях. Всеки ден преди да излезете откъщи заставайте пред огледалото, погледнете се като най-добра приятелка и кажете на глас три мили неща, например: „Изглеждам супер, страхотно се справям, новата рокля подчертава талията ми”. И помоли: Дали Вашият вид отразява Вашата индивидуалност, начина, по който бихте искала да ви възприемат хората? Идете до магазина и премерете неща, които Ви харесват, но изглеждат доста екстравагантно. Може би съвсем не е така?

ВЕЗНИ 24.09-23.10

Първата половина на годината за Вас ще бъде период на изводи, свързани с престоя на Сатурн във Вашия знак. Прегледайте Вашия багаж, направете необходимите избори. Много е важно, тъй като от юни заедно с навлизането на Юпитер във Вашия приятелски знак – Близнаци, навлизате в нов етап на развитие. Започва времето на вътрешно развитие, откриването на новите аспекти от живота. Бъдещето ще видите в светли цветове, а Вашият светоглед значително ще се разшири. Може би ще поискате да помагате на другите, ще се включите в благотворителна акция? Късметът ще започне да Ви помага. Заслужава си да си определите нова цел. Първите месеци на годината посветете на приключването на започнати професионални проекти. Още не е време за експерименти. От юни можете да тръгнете в нова посока с чувство за вътрешна свобода. Не е изключена командировка, стипендия. Пред Вас е период на успех и подобрение на финансовите условия. Времето подкрепя образованието, така че може би ще защитите диплома, ще добиете научна степен? Някои Везни ще се освободят от мъчителни финансови задължения и ще се устремят към нова любов, други за пореден път ще открият смисъла да бъдат заедно. Необвързаните заедно с пролетта могат да очакват приятно замайване на главата. Освен Юпитер в благоприятно положение ще бъде и Вашата космична покровитъелка Венера, давайки възможност за безгрижни флиртове. За тези от вас, които именно през тази година щш си задават важни въпроси, съвет: слушайте сърцето. Това е единственият съветник, на когото наистина можете да се доверите.

Задачи и въпроси на инструктора за 2012 година

Преди Сатурн да напусне знака си, си заслужава да се концентрирате върху оценка на собствената житейска ситуация. Ако не сте съвсем доволна от от това къде се намирате, не търсете далече причините. Вижте с какви методи сте действали и какви са ефектите от това. Такъв поглед ще Ви позволи да спечелите контрол над случващите се неща. Определете какво искате да спечелите. По-голяма свобода, независимост, чувство на вътрешни сили. Конкретизирайте целта и направете план. Какви крачки трябва да предприемете, за да гореализирате? Ще успеете ли да различите собствените си цели от това, което ви изглежда правилно в съответната ситуация? Почивате ли си така, както на Вас Ви харесва или така, както се харесва на Вашите близки? Представете си вашия идеален свободен ден. Какво правите? Как се чувствате? Почувствайте релакса в тялото си. Направете сравнение с действителността и си направете изводи.

СКОРПИОН 24.10-22.11

Първата половина на годината е време за придобивки. Ще имате много енергия, ще се появят нови възможности. Действайте, но не прекрачвайте границите на разумното, защото от есента Сатурн ще навлезе във Вашия знак, а с това ще започнат опитите и тестовете. Сам по себе си той не е лош. Това просто е етап, в който ще се убедите, че животът не е низ от хубави дни. Ще Ви донесе ангажименти, правете необходимите избори. Докато трае доброто време, възползвайте се от възможностите за действие. Марс и Юпитер ще Ви помогнат да постигнете материални успехи и да успокоите амбицията си.  После обаче някои Скорпиони ще трябва да избират между кариерата и майчинството, за другите това ще бъде година за защита на позицията си и борба с конкуренцията. Най-успешен ще се окаже методът на малките крачки. Също и във финансите. Трябва разумно да разпределите силите си, или може би ще се откажете от нещо. До юни любовта ще бъде видима като въздишка. Юпитер в сферата на отношенията благоприятства браковете и новите връзки. Когато обаче попаднете в обсега на Сатурн, връзките, които вървят със сила и инерция няма да могат да стигнат до върха, а страхът от самотата няма да е достатъчен импулс. За утвърдилите се двойки това ще бъде момент, в който любовта ще се окаже важно задължение. Майчинство? Създаване на дом? Въпреки това можете да се държите за ръце!

Задачи и въпроси на инструктора за 2012 година

Наближава важен етап в живота Ви. Навлизането на Сатурн във Вашия знак ще означава концентриране върху ключови въпроси. Още сега се замислете какво във Вашия свят функционир ана принципите на временните мерки и направете план за действие. Всички слаби точки могат да спрат пътя към успеха. Поставете си въпроса за смисъла и целта на Вашите действия. Какво още бихте искали да направите. От какво зависи това най-много? Представете си се след 5 или 10 години. Искате ли Вашата ситуация да се промени? Какви действия можете да предприемете, за да постигнете това, което искате? Вашето тяло и Вашият ум се нуждаят от гъвкавост. С какви методи можете да постигнете по-високо ниво на емоционална свобода? Как се отнасяте към тялото си? Какво му е необходимо? Почивка? Сън? Масаж? Добра ли сте към себе си? Как можете да се погрижете за Вашия организъм?

СТРЕЛЕЦ 23.11-20.12

През тази година източник на позитивна енергия ще се окажат контактите с обкръжението. Още през есента ще забележите, че хората се събират около Вас, благодарение на което светът ще се окаже по-весел и по-приятен, макар трудностите да са по-трудни за покоряване. А тъй като чувтството за връзка се основава на даването и вземането, не е изключено, че и Вие ще трябва да жертвате нещо за другите, може би ще помогнете с нещо конкретно на някого. Това как се държите с хората, които са Ви нужни, ще каже много по вашата тема за другите, а също и за Вас самата. За професионалните планове полезна ще се окаже цялата година. Най-напред ще Ви помага Сатурн, след това Юпитер. Така че, ако някаква мисъл Ви идва на ум – действайте, защото обстоятелствата ще са благоприятни. От пролетта космосът ще ви подкрепя в делата, свързани с реклама и придобиване на повече популярност. Ще получите кредит доверие от най-близките във Вашето обкръжение. В определен момент Вашата финансова ситуация също ще се подобри. Ще се изкушите да заживеете извън страната, но запазете здравия разум. Ако сте необвързана, още през пролетта в областта на отношенията ще се появи Венера и ще ви подари възможност за създаване на нови интересни познанства. А може би приятелският до този момент кръг ще стане нещо повече за Вас? Помнете: любовта не винаги трябва да предизвиква замайване на главата и потрепване на сърцето. Понякога тя е просто тихото присъствие на някой близък човек, което ще бъде незаменимо. За Стрелците, които имат сериозна връзка ще настъпи времето на благоприятни промени. Може да се надяват на подобрение в условията на жилището или за увеличаване на семейството.

Задачи и въпроси на инструктора за 2012 година

В годината, която на първи план ще има контакти с обкръжението, а тяхното качество може много да обогати Вашия живот, замислете се дали можете да изслушвате другите. Ако не знаете това, направете упражнение. Когато някой Ви разказва нещо важно, представете си, че Вашите уши стават огромни, така че нито една дума да не остане нерегистрирана. Това може да изглежда смешно, но опитайте. Чувствате ли промяната? Сега повече ли информация стига до Вас? Забележете как се подреждат отношенията с най-важните Ви хора: партньор, деца, родители. На едната страна на листа запишете всичко, което Вие инвестирате в отношенията си, а на другата това, което Вие получавате в замяна. Изводите могат да се окажат много полезни. Задайте си въпроса какво най-много Ви харесва у хората. Напишете 5 или повече такива черти. После помислете дали сама Вие ги притежавате.

КОЗИРОГ 21.12.-20.01

През първите месецеи на годината ще се възползвате от подкрепата на Юпитер и Марс, благодарение на което във Вашия живот може да започнат позитивни промени. Ще станете по-смела в изразяването на Вашите желания, по-решителна, а благодарение на това ще получите контрол над въпроси, които до скоро са се измъквали от ръцете Ви. Все пак не е изключено, че за да постигнете целта си, ще трябва да се откажете от нещо, нещо да отхвърлите. Като ефект това ще се окаже добър ход. От октомври Сатурн ще промени положението благоприятно и ще помогне накрая да излзете победоносно от всички опити и тестове на живота. Най-ползотворни за Вашите финанси и кариера ще се окаже креативният, отворен подход в това, с което се занимавате. Обикновено харесвате да се опирате на опита си, но това не може да означава рутина. Развивайте се. Търсете нови възможности за печелене на пари чрез уменията си. Замислете се над допълнителна работа или проект. Ще видите, че това ще донесе приходи. Времето благоприятства инвестициите на пари, по-специално в недвижими имоти. Може би ще повишите стандарта на Вашето жилище или дома Ви. Любовта от пръв поглед никога не е била Вашата силна страна, а също можете да изненадате себе си. Така че следвайте гласа на сърцето си, не изчислявайте. Сърдечните дела ще наберат бързо темпо, особено в първата половина на годината. Тези Козирози, които имат лошо подредени чувства, скоро ще почувтстват, че сърцето започва да бие много по-спокойно, а взетите решения, дори трудните, ще се окажат правилни. През тази година много любовни истории ще завършат щастливо.

Задачи и въпроси на инструктора за 2012 година

Сега имате възможност да бъдете удовлетворена от живота. Поставете си въпроса: как да разбера дали съм щастлива? Какво мога да направя, за да чувтствам повече удоволствие? Постарайте се това да бъдат въпроси, над които имате влияние. Не определяйте щастието си от условия, върху които нямате влияние. Направете си „дневник на сърцето”. Записвайте в него всичко, което ви кара да чувствате позитивните вибрации. Може това да бъде нещо дребно, например страхотно кафе, разходка на слънце. Сменете вътрешния си монолог с позитивен. Вместо да мислите: „Трябва да почистя”, мислете: „Когато почистя ще стане приятно и уютно”. Вместо: „Трябва да направя повече пари”, кажете: „Когато спечеля повече, ще реализирам плановете си”. Сравнете емоциите, които възникват, когато форммулирате подобни мисли по тези два начина.

ВОДОЛЕЙ 21.01-19.02

През първата половина на годината инвестирайте в чувството за вътрешен комфорт. Замислете се дали пътят, по който вървите е правилният или дали сте доволна от себе си. От пролетта ще намерите време за занимания, които ще освободят креативността ви. Танци? Спорт? А може би някаква друга страст? Инвестирайте времето си в идеи, които ще придадат на живота Ви повече вкус. Не се страхувайте да приемете, че сте индивидуалистка. През есента Сатурн ще бъде в сферата на Вашите постижения. От предишен труден опит и житейски поуки ще страдате направо черпейки от извора. Все пак ще видите обаче и слабите си страни. От юни Юпитер ще благоприятства напредъка, командировките и новите идеи за себе си. Можете да усъвършенствате познанията си по чуждите езици, да пожелаете да станете във Вашата професия истинска професионалистка. През тази година печеленето на пари в брой ще Ви върви без голям труд. Можете да ги инвестирате, но избягвайте тегленето на кредити. През октомври се пригответе да започнете такъв житейски етап, през който трябва да направите много важни избори. Можете да създадете истинско семейство, ако наистина това Ви трябва. Можете също така да се освободите от тежка връзка. Този път разумът и сърцето са прекрасен дует. Двойките, които си пасват ще се радват на позитивна аура и партньорско разбирателство. Това е извънредно ценно и рядко съкровище. За необвързаните будилникът ще иззвъни през пролетта. Най-напред Венера, а след това и Юпитер ще изпълнят романтичната сфера с приятни емоции. Очаква ви голям късмет.

Задачи и въпроси на инструктора за 2012 година

През тази година Вашата личност има шанс да се развие много. Все пак важното е да знаете какво бихте искали да постигнете. Напишете голям лист на тема по Ваш избор. Избройте всички Ваши досегашни постижения, а също и за бъдещите. Представете си, че Вашата автобиография един ден ще бъде публикувана. А защо не? Знаете ли начините, които могат да ви помогнат за това? Ангажирайте се в това, което смятате за целесъобразно. Ако нещо Ви мъчи, отегчава или дразни, помислете дали в това има някакъв по-дълбок смисъл. Дали носи полза на обкръжението, на Вас самата? Ако е така, нека това да бъде за Вас позитивна мотивация. Ако ли не посветете времето и усилията си на друга, по-достойна цел. Изразявайте себе си по всеки достъпен начин – чрез цветове, музика, аромат.

РИБИ 20.02-20.03

Първата половина на годината ще бъде по-димнамична от втората. Юпитер и Марс ще Ви насочват към учение, пътешествие, а контактите с обкръжението ще се окажат интензивни. Понякога може да се появи такова напрежение, макар че ако знаете накъде сте се отправила, то ще доведе до пречистване на атмосферата. Затова, ако Вашата цел е важна за Вас, не се отдръпвайте. Сега можете да се научите да действате по-твърдо и резултатно. През есента Вашите постижения ще управлява Сатурн. Помислете за проекти, които ще внесат в живота Ви усещане за безопасност. Такава база ще направи възможно по-нататъшното Ви развитие. Може да се появят нови източници на приходи, не е изключено все пак,ч е за да се възползвате от тях, ще трябва да получите нови правоспособности. Ако обаче погледнете на това от съответната перспектива, ще откриете, че това не е препятствие по пътя към целта, а шанс. Времето благоприятства научаването на много практични умения. Реализирайте основно тези идеи, които ще подобрят Вашата материална ситуация и позицията в работата. За самотните Риби първите месеци ще се окажат най-атрактивни. Сега имате в себе си отвореност, която ще спечели симпатията Ви и ще предизвика интерес. Имате стабилна връзка? Ако е така, по-често излизайте откъщи, опознавайте хората. През тази година си заслужава да се посветите на домашни и семейни въпроси. Може би ще продължите някакво започнато предприятие – строене на къща или обзавеждане на жилището. Материалната основа Ви е необходима, за да усетите чувството на сигурност, но помнете, че сега е особено важно да избягвате финансовите задължения – кредити и заеми.

Задачи и въпроси на инструктора за 2012 година

През тавзи година Вашето сиво вещество е в добра форма, а въображението ще Ви позволи да се възползвате от много успешни методи за постигане на целите. Поставете си предизвикателство, чиято реализация се помества в рамките на Вашите възможности, от които досега не сте се възползвали.  Това не може да се формулира общо, например:”Искам да говоря добре на английски”, а: „До май ще запиша курс по английски и ще мога да водя елементарен разговор”. След това напишете какво планирате да правите, какви начини на реализация планирате и ангажирайте в плановете въображението си. Какво ви мотивира? Покупките в Лондон, по-добра работа? Ежедневно много подробно си представяйте конкретна сцена, в която свободно си служите с езика и почувствайте цялото удовлетворение от това.

Йоанна Годецка, астролог, член на Международната Асоциация на Инструктори в Мериленд

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки