Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Хигиена на дълги и къси разстояния

by admin

Както всички знаем, летният сезон е най – доброто време за пътуване. Това е моментът, в който всички ние се отправяме на дълъг път, независимо дали с кола, влак, самолет, човекът е човек, когато е на път. Но какво се случва, когато изведнъж осъзнаем колко сме свикнали с това да можем да си вземем душ по всяко време, да измием ръцете си и изобщо – забелязваме любимата баня едва, когато сме далече от нея. Но и в тази ситуация нашият екип е готов да ви даде съвет какво е най – добре да имате под ръка, независимо дали се намирате на сините планини или черното море (или където ви е отвял вятърът).

Мокри кърпички – те са доказаният най – добър приятел на пътешественика. Можете да си вземете „импровизиран душ”. Предлагат се в малки и големи размери – за ръце и тяло. Ще ви подържат свежи, както и благодарение на тях ще Ви бъде по – лесно да се грижите за хигиената си по време на път.

Интимни кърпички – винаги е добре да имате при себе интимни кърпички, особено ако ви се налага да използвате санитарните възли на летищата, гарите и бензиностанциите. Тези кърпички ще подържат естественото ви Ph и интимната хигиена.

Антибактериален гел –можете да го използвате вместо сапун и вода. Това е идеалният дезинфектант, когато нямате възможност да измиете ръцете си, а и е за предпочитане пред течния сапун в обществените санитарни възли.  Можете да го намерите във всяка аптека, а цената му е изключително ниска.

Ежедневни превръзки – винаги е добре да имате няколко в дамския си несесер. Ако например се окаже, че самолетът ви ще закъснее и нямате възможност да се преоблечете, а и ще трябва да прекарате неопределено време с едни и същи дрехи, ежедневните превръзки ще гарантират интимната ви хигиена.

Вода за лице – най – добре е да е под формата на спрей, тя овлажнява кожата и може да се окаже незаменима, особено в летните жеги.

Дезодорант – стигаме и до негово величество дезодоранта. Най – добре е да бъде стик, а не спрей, тъй като не бихте могли да го внесете в самолета например. Избирайте тези видове, които имат 24 – часова защита. Вие сами знаете кои действат най – добре на кожата ви.

След всички тези съвети единственото, което ни остава да ви пожелаем е приятен път и приключения, които да се превърнат в прекрасни спомени!

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки