Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Фелацио рамка

by admin

  Half-peeled-banana                                                    

Оралният секс е едно от най–сладките безплатни неща, които ни е дал животът. Много жени обаче не желаят да се изявят на оралната сцена. В повечето случаи това се дължи на липса на основни познания и опит. Така се завърта едно колело – мъжът ви е недоволен – следователно неговият приятел не е достатъчно твърд, което пък води до вашето неудовлетворение, скъпи дами. Какъв е изводът? Подухвайте смело, за да имате ползотворен сексуален живот. Все пак, сексът няма да е така сладък без предварителна любовна игра, а тя е почти невъзможна без френски умения. Ползите от свирките са много. Няма жена, на която да са ѝ неприятни комплиментите в леглото – от външния вид до сексуалните ѝ умения. Не бихте ли се чувствали страхотно ако вашата половинка се наслаждава на френските ви умения? Оставете всички задръжки и предразсъдъци, които са ви притеснявали, и, ако до сега не сте били фен на свирките, тази вечер изненадайте любимия.

bananna

Най-важното правило е да го правите с желание. Мъжете винаги разбират, когато на вас ви е неприятно, а резултатът няма да е никак твърд. Никой не иска това, нали? Друго основно правило е да го правите бавно – все пак това е предигра, не състезание. Изключително важен за хубавото фелацио е вакуума. Ако не ви бива в него, упражнявайте се, опитвайки да задържите малка ябълка с уста, но без да използвате зъбите си. Постепенно ще свикнете и ще усъвършенстване умението, нещо повече – с времето ще можете да включвате и езика си, така че нежно да подпомага процеса и допълнително да гали „неговото самочувствие”. Основен момент е и гладкото движение. За да го осигурите е необходимо да навлажните пениса по цялото му протежение. Облизвайте го обилно, ако нямате достатъчно слюнка, използвайте лубрикант. Оттук натам всеки мъж харесва различни неща – темпо, движения и продължителност. Превърнете се в изследователки и разгадайте всеки сантиметър, с практиката ще разберете какво точно харесва вашият човек. Наблюдавайте неговите реакции и се концентрирайте върху тях. Сменяйте темпото ако искате фелациото да си остане просто любовна игра. По този начин просто го възбуждате още повече за съществената част. Относно позата, в която ще покажете своите умения, 69 е много подходяща, така и вие ще получите своята доза френска наслада. Ако сте на колене пък, имате повече достъп и контрол, а и гледката за него е много секси.

^8A9B9FBBB1E53EE1E93AFDB0EA574990ADFDB76EAF71066981^pimgpsh_fullsize_distr

Фелациото сплотява двойката – половинката ви се убеждава, че харесвате всеки милиметър от него – буквално. Ще се вдигне и вашето самочувствие, защото няма мъж, който да не харесва свирки, а ако някои го твърди, то той лъже. Освен това ще подобрите имунитета си, повече фелацио – повече секс, а е доказано, че сексът е най-доброто за имунитета ви. Кой не иска да е здрав и задоволен?

Бъдете непредвидими, мъжете обичат женската инициатива. Изненадайте го под душа, в колата, в офиса, в киното, когато най-малко го очаква, тогава ще му се стори най-хубаво. Има и друго, всички „забранени места” ще се превърнат в поводи за скрити усмивки, тайно намигане и желание за близост. В заключение – желание, вакуум, навлажняване, изследване на члена му и наблюдение на реакциите, са рамката към хубавата свирка. Не бъдете еднотипни, а експериментирайте – любимият човек ще ви се отблагодари със същото.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки