Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Универсална рокля за всеки момент

by admin

 SHA BLACK

Не само лятото е сезона, в който най-женствената дреха роклята е актуална. Всеки сезон има своята прелест и именно към тази нейна същност избрахме да те преведем, за да избереш точният модел за всеки специален повод.

Лека и удобна, дамската рокля винаги е бележи топ класацията на женския гардероб. Тя е изключително красива, винаги разнообразна и може да се носи по всяко време и навсякъде. С нея можеш да си невинно закачлива, сексапилна, елегантна и дори небрежна, стига да го пожелаеш.

Предлагаме ти свежи идеи, като за края на лятото и някои насоки по отношение избора и носенето на някои модели рокли:

SHA BLACK

рокля SHA BLACK – това изключително предложение позволява ефирност, стил и изтънченост да влязат и в твоя гардероб. Сега и ти можеш да имаш „малката черна рокля“ и в делничния ден. Тя е подходяща, както за високата и издължена дама, така и за по-закръгленките момичета. Цветът и създава усещане за безупречен силует, прикривайки деликатно недостатъците, а кройката прави чудеса с женската фигура. С нея можеш да се явиш, както в офиса, така и на романтична вчера, така и на купона с приятелки.

KARA PINK

рокля KARA PINK – с това бонбонено предложение няма как да не спечелиш всички овации и да приковеш мъжките погледи. Дизайнът на модела създава усещане за красив, елегантен дамски костюм от две части – пола и блуза. Това го прави изключително подходящ за делови срещи и важни бизнес представяния. Материите са фини и нежно галят женското тяло, обгръщайки го в съвършена красота, заимствана от природата.

KARA MINT

рокля KARA MINT – ако искаш да си секси, изискана и модерна, то това е твоята рокля. Тя безупречно ще завърш визията ти за приема, ще те представи стилно и в служебната атмосфера или красиво ще навява за добрият ти вкус по време на романтичната среща. Материята на роклята е висококачествена и досатъчно фина, за да те накара да се чувстваш добре в нея.

GOA

рокля GOA – и за деловата миска и за бизнес предприемачката и за момичето, което разбира от мода, това вълнуващо предложение има с какво да изненада. Кройката на модела е разчупена и доста креативна. За жените, които искат да се открояват с творчески стил и безупречен подбор, тази рокля от две части ще довърши имиджа.

Всяка дама трябва да притежава в гардероба си поне едно от сладките предложения на рокли. Посетете ни в IVET.BG, за да задоволим всеки каприз, типично по женски и без капчица колебаене.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки