Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Троен адреналин с IVET.BG

IVET.BG не за първи път облича със своите дрехи популярни личности! Последните няколко години доста звезди са били лица на онлайн магазина!

Този път IVET.BG избра нестандартно трио да заснеме фотосесия с предложения от онлайн магазина, които можете да видите в галерия от фотоси.  Всяка вечер се  наслаждаваме  на екранното присъствие на лъчезарните и усмихнати адреналинки от предаването „Господари на ефира”.

И трите чаровници – руса, чернокоса  и червенокоса,  обичат в ежедневието си да бъдат секси, но и да се чувстват комфортно! За това в  следващите снимки ще видите Вики, Ками и Пепи с пуловер SUGAR, който е изключително оригинално и кокетно предложение за всеки ден!

В IVET.BG се грижим за всички вкусове и предпочитания! Оригинални, красиви и спортни облекла с високо качество и съвременен дизайн адреналинките ви представят в следващата фотосесия. Тук красивите момичета са облечени с блузон JULY и суичър MERRY, които по цветен начин  изразяват техните  индивидуалности.  А ти какво би избрала за своето ежедневие?

http://www.ivet.bg/bg/category/197/damski-drehi.html?recordsPerPage=500

Leave A Comment