Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Троен адреналин с IVET.BG

by admin

IVET.BG не за първи път облича със своите дрехи популярни личности! Последните няколко години доста звезди са били лица на онлайн магазина!

Този път IVET.BG избра нестандартно трио да заснеме фотосесия с предложения от онлайн магазина, които можете да видите в галерия от фотоси.  Всяка вечер се  наслаждаваме  на екранното присъствие на лъчезарните и усмихнати адреналинки от предаването „Господари на ефира”.

И трите чаровници – руса, чернокоса  и червенокоса,  обичат в ежедневието си да бъдат секси, но и да се чувстват комфортно! За това в  следващите снимки ще видите Вики, Ками и Пепи с пуловер SUGAR, който е изключително оригинално и кокетно предложение за всеки ден!

В IVET.BG се грижим за всички вкусове и предпочитания! Оригинални, красиви и спортни облекла с високо качество и съвременен дизайн адреналинките ви представят в следващата фотосесия. Тук красивите момичета са облечени с блузон JULY и суичър MERRY, които по цветен начин  изразяват техните  индивидуалности.  А ти какво би избрала за своето ежедневие?

http://www.ivet.bg/bg/category/197/damski-drehi.html?recordsPerPage=500

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки