Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Тенденция на фокус : елегантна пантера


Леопардовите петна ще бъдат хит тази есен. Да вземем пример  от колекциите  на  Dolce&Gabbana ,  Moschino , Balmain и Oscar de la Rentа и да ги носим от сутрин до вечер.

Този сезон сред животинските шарки  ще царуват котките.
Тяхното присъствие можем да наблюдаваме в колекциите на най-големите дизайнери: Dolce&Gabbana, Hermes, Oscar de la Renta , Moschino . Те ни показаха как и с какво можем да комбинираме тази доста изискваща и трудна шарка така, че да си направим шикозни и стилни тоалети, идеални за есента.

Леопардовите петна най-често са забелязвани на елегантните палта. Имахме шанс да ги видим на модните ревюта на Moschino или Gucci. Петната покриваха също така асиметричните дамски къси сака на  Just Cavalli, а сексапилните рокли с леопардови петънца сияеха в колекцията на Dolce&Gabbana , Hermes и Oscar de la Renta.

Освен дрехите, покрити с тази шарка са и многобройните аксесоари използвани всекидневно като чадъри, шалове, ръкавици, обувки и чанти . Най-спокойно можеш да ги комбинираш не само с черно, но също така и с модерното този сезон кафяво с камилски оттенък.

Стилът на  Moschino

Леопардовите петна е най-добре да комбинираме с черния  цвят и кожените аксесоари. Основавайки се на модното ревю на Moschino, комбинираме роклята с черно поло и аксесоари в същия цвят. Елегантните токчета, дългите кожени ръкавици, широкият колан за талията и златните обеци  ще бъдат идеалното допълнение за вашия тоалет. За смелите е и бомбето, което е много шикозно този сезон.

Стилът на Dolce & Gabbana

Комбинация от шарки  за напреднали. Вталена пола по тялото, раздърпана блузка с леопардова шарка е предложението на Dolce & Gabbana за жени, които обичат модните предизвикателства. Всичко това ще допълнят  черните чанти с формата на куфар тип 50-те, велурени ниски токчета и плетен колан за талията. Елегантното облекло ще разнообрази  един забавен детайл – гердан с бухал.

Стилът на Balmain

Предложение за млади жени, които обичат да си правят експерименти с трендовете – златни тесни панталони комбинирай с бяла елегантна риза. Отгоре си сложи палто с леопардови петна. Добави велурени боти и тънък черен колан .

Leave A Comment