Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Тенденции 2017/2018 за новогодишната нощ

by admin

Дойде и дванадесетия месец на годината. Бавно дните се изплъзват и все повече започва да приближава 2018 година, а с всеки изминал ден се доближаваме и до новогодишната нощ.  Това е моментът, в който целият свят се обсипва с блясък. Звездната нощ може да се превърне в наистина вълшебна приказка, за което естествено великолепният тоалет ще даде своя принос.

Добрата фея отново се разходи по световните модни подиуми и събра достатъчно добри попадения, с които да ви изненада и да ви запознае, за да бъдете модернии в тази една НОЩ.

Вариантите са много, а изборът изцяло ваш, като той трябва да се основава най-вече на мястото и тематиката на Вашето новогодишно парти.Най-важното в новогодишната нощ е да се чувствате удобно с дрехите, които сте избрали да облечете, защото всички знаем, че нощта е дълга, а купонът щур. 

И понеже за много от нас тази вечер е изпълнена с много надежда и очаквания, е хубаво да изпратим старата и да посрещнем новата година в разкош – така ще се настроим за наистина прекрасна година. 

Когато става въпрос за новогодишно парти няма по-добър избор от пайетите, различни лъскави платове и какви ли не други блестящи декорации.


Последното предложение от представителите на роклите е вечната класика – малка черна рокля. С този избор няма никога да сгрешите, където и да решите да посрещнете Нова Година.


Продължаваме с комбинацията панталон и топ. Заложете на интересна блуза или потник. Дантелата е изключително подходяща – изтънчена и елегантна винаги привлича погледите. В този случай обаче изберете по-семпъл панталон.

 


Разбира се, акцентът може да бъда насочен към панталона, като изберете такъв с повече блясък. Добър избор са също и късите поли и панталонки, които могат да се съчетаят с блейзър в по-ярък цвят, красиво колие и високи токчета.

 


Традиционните вечерни рокли, които разкриват само раменете, ръцете и гърба, са също подходящи за новогодишната нощ, разбира се, ако отговарят на дрескода на вашето парти.


Вече ви разказахме за модерните ресни и пера при палтата, е, оказва се, че те са модерни елементи и при роклите. Тези декорации придават тържественост и разкош, които са неизменна част от новогодишната нощ.


За финал остава друга класика, с която никога няма да сгрешите – скини панталон с високи токчета!

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки