Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Супер визия със скромен бюджет

Happy-Woman

Коя жена не обича промоциите и намаленията? Само при споменаването на вълшебните думички пулсът се ускорява, очите започват да шарят, а въображението рисува  хиляди възможни комбинации с новата придобивка. А когато намалението е голямо и си купим две неща, щастието е двойно! IVET.BG знае това и иска да направи жените щастливи! Предлагаме ти супер визия с две дрешки от нашите намаления.

Първото ни предложение е за елегантно-небрежна визия с блуза LANA GOLD и къси панталонки SHANI CORAL.

product_27184product_27138

Перфектни за горещите дни, панталонките ще накарат всички да те забележат – момичетата ще завиждат заради супер актуалния цвят корал и шикозната дантела, а момчетата ще се обръщат заради… те си знаят :). И двете дрехи са универсални и могат да правят комбинации с всички летни дрешки в гардероба ти. И това е само за….30лв!

На следващото ни предложение няма как да устоиш – клин JULLS е толкова удобен, че ще се превърне в твоята втора кожа, а блуза BUTTERFLY TURKUS е идеалната придобивка за летните месеци.

product_32686

product_31687

Черният клин ще направи крачетата слаби и стройни, а коженият акцент по него продължава да е актуален и през този сезон. Модерният тюркоазен цвят на блузата отива както на по-тъмна, така и на по-светла кожа.  Приятно заголеното рамо ще накара всеки мъж да се замечтае – нужен е само един премрежен поглед и той е твой! Тази съблазнителна комбинация би струвала 51 лв, но сега може да е твоя само за 35 лв. Познах, не може да устоиш 🙂

Последното ни предложение е в спортен стил. Можеш ли да бъдещ едновременно стилна и да ти е супер удобно? Разбира се – пробвай с тениска FLUFFY GREY и спортен панталон ANTONIA.  А колко ще ти струва това? Само 34 лв! Йеее :).

product_32842 product_34881

Не забравяй да провериш и другите ни намалени предложения.

Сподели с нас в коментарите твоята любима комбинация – покажи ни твоя стил!

Leave A Comment