Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Силата на геометрията

by admin

Символичните форми живеят свой собствен живот. Геометричните форми са записан код на висш интелeкт, който комуникра с нас чрез тяхното посредничество.
По този начин древните разбирали геометрията, смятайки я за свята наука, която предава божествените истини, насочени към хората. Пространствените кристални форми  приковават вниманието със своята съвършена красота и перфектен ред. Всяка форма излъчва енергия, която се включва деликатно в енергетиката на околното пространство, давайки повече или по-малко хармоничен ефект.

Разбира се на комерсиалния пазар са достъпни много популярни функциониращи форми като амулети или талисмани, които би трябвало да се третират като не особено важни или най-малкото – просто като интересни украшения. Хората с по-голяма чувствителност няма да се задоволят с комерсиализацията, която лекува всяка нужда на душата и тялото с един и същ талисман като се приспособява към критериите на модата и търсенето. Човекът особено податлив на действието на формите отчита и най-малката промяна, дори в детайлите.

Ще имаме късмет, ако намерим истинско упътване по енергетика на формите. Такова, което не само ще ни разкрие многогодишните изследвания на магичните форми, заети от традициите на много древни култури, а също така ще успее творчески да приспособи всеки детайл на предмета към неговия носител. Да не се заблуждаваме, че фабрично изработената, нескопосано имитираща образеца форма ще действа по очаквания от нас начин. Магичните форми не трябва да бъдат обект само на естетическо възприемане, защото са сериозни генератори на енергия, действащи на всички нива на нашите тела. Геометричната структура активира в нашето съзнание определена информация, която действа почти като заповед, предизвиквайки реални промени в личността и вътрешната действителност, която умишлено привличаме.
Знакът от богатата съкровищница на святата геометрия привлича вниманието на многоизмерни същества, които действат съвместно с нас на духовно ниво. Традиционното им определение  е, че са като духовни пазители или ангели. Енергийният знак улеснява съвместната им работа с нас и изпращането на информация непосредствено в дълбините на нашето съзнание, често подминавайки лявото полукълбо,  т. е. логичното мислене.
Това, което е за нас красотата на розата, това за нашите астрални тела е действието на енегритичните форми от рода на пентаграмата. Енергетичните форми са своеобразни етерични импланти, които ни позволяват да се развиваме и учим, без помощта на книгите или интелекта. Те помагат да се приспособим към вибрациите на висшето съзнание, създавайки отворен канал комуникационен.

Това, коя геометрична форма ще поиска да взаимодейства с нас зависи от нашите намерения и възможности. Не ние избираме, а те избират нас и помагат да променим живота си, водят до по-пълна реализация. Така както истински монах не избира кръста, а по-скоро го носи като знак на желанието си за принадлежност към иисусовото съзнание, по същия начин и другите форми осветени от хилядолетната традиция могат да проникнат до нашия живот, създавайки мост между нас и нашите духовни желания. Когато тяхното действие се усилва наблюдаваме необикновени знакови събития, които са сякаш светлинен сигнал, който ни води в правилната посока.
От формите на „свещената геометрия“ в нашето съзнание всъщност започва всичко. Резонирайки с нашата  житейската цел и търсенията на душата те ни подтикват към реализация. Не мислете, че всяка форма е правилната за нас. Трябва да умеете да се молите и да чакате, докато я получите. Когато се приближи до Вас и я почувствате, ще знаете, че това е тя, а Вашият живот ще се промени.

Енергийните форми могат да бъдат благословия или проклятие, когато попаднат в лоши ръце. Негативизмът е тъмната страна на силата, която се пробужда в нашето съзнание, влизайки в съзвучие със съответната емоция или намерение. Затова съвместната работа със „светите форми” изисква вътрешно пречистване и готовност за преодоляването на трудностите. Когато настъпи съществената връзка с „божествената сила” ще почувствате това с цялото си неограничено съзнание. Ще се появи и усещането сякаш пред нас са се отворили врати, които до този момент са били затворени.

Не е необходимо да носите своя талисман, за да си взаимодейства той с Вас. Можете да създадете във Вашето тяло по-съвършен, идеално адаптиран към Вас етеричен имплант, който винаги ще бъде достъпен за Вас. Нещо повече, можете да започнете да работите съвместно с няколко форми едновременно и да ги призовавате, когато поискате. Това може да се праави много лесно сякаш търсите определена радио станция и задействате определената честота. Когато получите един символ, ще започне нескончаем процес на нови форми, идващи към Вашето същество.
Ако ви се присънят геометрични форми или обичате да си ги представяте, Вие вече работите с тях. Вашето въображение Ви ги показва и дори да не знаете тяхното име ще ги почувствате в себе си.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки