Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Силата на Вашия зодиакален елемент

by admin

Елементите влияят на характера и темперамента на зодиакалния знак. Ivet.BG ще Ви разкаже как.

ВОДА
Този елемент, който символизира едновременно сила, както и улегналост доминира при Рака, Скорпиона и Рибите. Хората родени под тези знаци са дарени с изключителна интуиция и силно развито въображение. Като никой друг те биха могли да предвидят различни ситуации. Невероятно чувствителни, те крият в себе си цяла съкровищница от емоции. Не придават значение на материалните въпроси, повече ценят духовната страна в себе си. Чувствителни към чуждите страдания успяват да се отдадат на другия безрезервно. Най-много се страхуват да не бъдат отблъснати, затова много се стараят да поддържат добри отношения с хората. По тази причина никога не им липсват приятели и познати – който им се довери, винаги може да разчита на тях. Хората, чийто елемент е ВОДА се чувстват добре само тогава, когато са нужни. Често избират психически по-слаб партньор, когото могат да обградят с грижи. Често му подчиняват целия си живот, като се отказват от собствените си нужди. В любовта са верни и ценят постоянните връзки. Ще направят всичко, за да не се стига до развод и да задържат партньора до себе си. Вроденият страх ги кара да не вярват в собствените си възможности. Ако ценят себе си, ще бъдат в състояние да постигнат всичко, което искат.

ВЪЗДУХ
Пространство, земност и независимост най-често характеризират въздушните знаци Близнаци, Везни, Водолей. Още от детските си години тези хора са любопитни към света и ще направят всичко, което е по силите им, за да видят възможно най-много от него. Затова те живеят много интензивно и по възможност безгрижно. Обикновено не се ангажират в чуждите проблеми, но и няма да откажат помощ на тези, които имат нужда от нея. Любезни и тактични, те никога не показват, че нещо или някой ги е наранил. Овладяни, външно хладни, те крият чувствата си и рядко разкриват душата си. Едва ли някой знае какво се случва в дълбините на съзнанието им. Те са проницателни, наблюдателни и активни събеседници. Все пак, ако дискусията премине към по-лични теми, замълчават или сменят темата. В конфликтни ситуации могат да бъдат много цинични и иронични. Надарени с изискано чувство за хумор обичат да блестят в компния. В любовта могат да си загубят главата. Често се влюбват и също така често сменят партньора – кратки, мимолетни романси без ангажименти им импонират най-много. Обикновено добре се справят с живота и успяват да постигнат всичко, за което мечтаят. С удоволствие пътуват и сменят местожителството. Опознават света благодарение на контактите си с хората.

ОГЪН
Хората родени под знаците Овен, Лъв и Стрелец, чийто елемент е Огън имат огнен темперамент. Спонтанни са, смели и незвисими, през целия си живот се стараят да бъдат център на вниманитето. На всяка цена искат да бъдат хвалени и ценени. Подобни характеристики може да се наблюдават и при Скорпионите. От най-ранни години хората родени под огнените знаци са много самостоятелни и създават впечатление за самодостатъчност. В живота си най-много се страхуват от монотонността и сивото ежедневие. Много са бързи и успяват да се справят с всяка ситуация. Не се страхуват да поемат рискове. Често си играят с огъня и залагат всичко на една карта. Мечтаят за гояма, възвишена любов и могат да прекарат целия си живот в търсене на идеала. Не странят от контакти с протижоположния пол, защото не могат да живеят без любов. Най-често са отлични любовници – страстни, грижливи и шармантни. Ще направят всичко, за да бъдат неповторим партньор и най-често техните избраници нямат поводи да се оплакват.

ЗЕМЯ
Този елемент символизира устойчивост, стабилност и точност. Всички тези черти притежават родените под знаците на Телеца, Девата и Козирога. Земните хора не харесват промените, защото много лесно се привързват към определено място. Страхуват се от промените и може би за това трупат различни вещи, които за тях са заместител на вечността. Високо ценят традициите в живота и се стараят да спазват общоприетите норми на поведение. Сигурно се чувстват само в установените структури и порядък. Амбициозни, те се стараят това, която правят да бъде точно и прецизно. Оценяват избраната професия и най-често са добри работници. По отношение на партньора си имат конкретни очаквания, преди всичко той трябва да им дава сигурно усещане за сигурност и стабилност. Лудите романси при тях са рядкост. Здраво стъпват на земята и са реалисти. Такъв подход към живота влияе значително на техните отношения с другите. Приятелите и познатите си подбират много старателно. Ако се доверят на някого никога няма да го подведат.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки