Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Когато си на море, задължително трябва да правиш секс на тези места

by admin

Picture-51-e1334251646708

Времето е горещо, настроението е на макс, хормоните бушуват… Да, лято е и е идеалното време да се отдадеш на удоволствия, особено когато те включват и още един.

А най-хубавото на лятото е, че можеш да разнообразиш сексуалния си живот като пробваш много и най-различни места.

Сексът през лятото не само че е позволен, но е и задължителен.

Кога? По всяко време.

Как? Както ти харесва.

Къде? Навсякъде.

И все пак има няколко места, на които задължително трябва да правиш секс с гаджето, когато си на море.

Ето кои са те:

  • Страст във водата

Просто ще е грехота, ако през най-горещия сезон в годината не се отдадеш на интимни удоволствия не къде да е, а във морето.

sesso-ecosostenibile

Това може да е едно от най-приятните ти и запомнящи се преживявания това лято, затова действай.

Ако не искаш да се забавляващ с половинката си, докато другите са на плаж и се пекат, тогава ти препоръчваме да го направите през нощта, когато е по-спокойно.

А ако ти и твоето момче си падате по лудите неща, тогава плажуващите няма да си ви проблем, напротив, това дори може да ви вдигне адреналина на макс.

  • Романтика на плажа

Още докато изречем думата „лято” си представяме една прекрасна романтична лятна нощ  на с половинката. А ти?

sex-on-the-beach

Да отидеш с гаджето на почивка и да не правиш секс на плажа, това просто не трябва да се случва.

Плажът е перфектното място, на което може да се отдадете един на друг, след залез слънце, когато гледката е невероятна, а и няма кой да ви притеснява (да се надяваме).

  •  Нещо лудо и различно

За какво говорим ли?

Ако искаш това лято да направиш нещо шантаво, то ние ти препоръчваме да избереш нестандартно място, на което да правиш секс с гаджето, като например покрива на хотела, в който сте отседнали.

thumb

Ще ти е нужно само бутилка бяло вино (може и ментичка), ягоди, сметана и колкото се може по малко дрехи. Заведи твоето момче на покрива и му кажи, че искаш да погледате звездите. На всички ни е ясно, че вие звезди няма да гледате или поне не дълго време, защото ще имате далеч по-приятни неща за правене. Сещаш се, нали?

  • „Разходка с лодка”

Ако сте пробвали вече доста от нестандартните места за секс, време е да опитате още нещо. Ако имате възможността да се качите на лодка или яхта, по време на романтичната си ваканция с гаджето, задължително това трябва да бъде нещо повече от „разходка с лодка”.

xxyPALVPdBk

Нямаш си представа колко вълнуващо преживяване може да се окаже една разходка с лодка, яхта или водно колело, нужно е само да се отпуснеш, да забравиш за всичко и да се отдадеш на въображението си.

  • По време на купон

Лято е. Време е за парти.

А през този толкова приятен и горещ сезон повечето купони се правят на някоя крайморска вила. Позабавлявайте се с приятели, а после намерете някоя спокойна стая, където може да се усамотите и се отдайте на плътски удоволствия.

teens-kissing-at-party

Напрежението от това дали някой няма да почука на вратата всеки момент, ще ви разгорещи още повече, ще вдигне адреналина и ще правите един страхотен бурен секс.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки