Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Секс игри – II част

Днес продължаваме с втора част от най-ефектните любовни игри…….

4. Смяна на локализацията

Вече сте го правили в кухнята, хола, на масата, леглото, под душа… Вече всяко място ви се струва скучно и до болка познато. Още повече, че самите вие сте започнали да се чувствате като част от интериора. Но и на този проблем има решение. Резервирайте стая в някой хотел. Не е задължително да е скъп, може да бъде дори някой малък семеен хотел близо до дома ви. След това изпратете покана на любимия си и го чакайте там. Вземете бутилка вино(шампанско, мартини, кампари), облечете най- взривяващото си бельо и се пригответе за неспокойна нощ.

Предимства: Липсва всичко онова в дома ви, което въ връща към обикновения ви живот.

Недостатъци: Този сценарии изисква време и разходи.

5. Секс на екс

Задържали са те в работата, бързаш преди да затворят магазина, ще изпуснеш часа при фризьора, имаш да разхождаш кучето… Само нямаш време за секс. В такъв случай веднага постъпи егоистично и си открадни твоите 15 минути слава, докато той е под душа, без предварителна игра, или навий часовника с 15 минути по- рано, без изобщо да се интересуваш дали той е сънен или не.

Предимства: Неочакваният секс може да бъде невероятен и експлозивен и да ви даде енергия и нетърпение за целия ден.

Недостатъци: Е, надали всеки би могъл да бъде във форма в шест без петнайсет сутринта…

6. Секс по телефона

Той отново е в командировка, а ти лежиш сама в леглото… Решението? Да отскочиш до съседа, разбира се… Или пък да се възползваш от всички модерни технологии и да ги накараш да заработят за теб. Пусни му пиперлив SMS и само почакай…

Когато ти се обади(или пък ти на него, поредността не е важна), опиши подробно с какво си облечена(пропускаме домашните пантофи), говори- какво искаш да нашправите в момента, какво си представяш, как точно си го представяш… Само че не се разсейвай –  не говори с отегчен тон, или не правете телефонен секс, докато гледаш сериала, лакираш си ноктите или си скубеш веждите.

Предимства: Благодарение на телефонния секс човек може да открие колко са полезни кратките раздели.. А и след това можете да реализирате всички свои идеи на живо.

Недостатъци: Ако половинката е в чужбина и разполага със скайп, всичко е наред, но роумингът определено не работи за вас…

7. Стриптийз

Дори най – упоритите и консервативни хора ще излъжат, ако кажат, че това не им харесва. А и освен това никой досега не е отказвал да гледа култовите филми с Деми Мур и  Ким Бейсинджър…

А сега по техническата част.

Музика: Трябва да е бавна, но ритмична, текстът на песента също е от значение. Тук ще си позволим да ви препоръчаме някои от любимите песни за стриптийз според проучвания:

  • “Pony” — Ginuwine
  • “Eyes Without a Face” — Billy Idol
  • “I’m a Slave 4 U” — Britney Spears
  • “Buttons” — Pussycat Dolls
  • “Closer” — Nine Inch Nails
  • “She’s Always in My Hair” — D’Angelo
  • “Sex (I’m a)” — Lovage
  • “Hot in Herre” — Nelly
  • “Justify My Love” — Madonna
  • “Cream” — Prince

Бельо: тъй като това е централната част от стриптийза, задължително е то да е сексапилно. Най- добре е да е в комбинация с високи обувки и жартиери( например).

Танцът: добре е да се поупражняваш предварително. Да видиш кои движения ти се отдават най- добре и да наблегнеш именно на тях. Също така е добре да избереш атрибутите си за танца, дали ще танцуваш върху стола, масата или ще използваш холната лампа за пилон.

Големият ден: Разположи го удобно и му издухай ума! И не забравяй – той няма право да те докосва, цялото удоволствие трябва да е само за очите.

Предимства: Това е истински празник за твоята женственост и начин да преодолееш комплексите си.

Недостатъци: Ако си неуверена и танцът не ти се отдаде, самочувствието ти може да пострада сериозно. Но няма по- добър начин да се справиш със страховете си освен да се изправиш пред тях.

Успех!

Leave A Comment