Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Секси рокли и тоалети за специални моменти с IVET.BG

by admin

 rokli

За истинските ценители на специалната дамска мода от рокли и тоалети за специални моменти, IVET.BG предлага цяла колекция от „бутикови модели”, с по 1, 2 бройки от тоалет. Към специалните предложения дамите могат да подберат и изключителни екстравагантни, елегантни, празнични модели на чанти и шапки. Те също са продължение от специалната колекция за жени.

Сред моделите рокли, могат да се избират още:

Рокля LESI BLACK – това моделче е подходящо за фаталната лейди, която дори в бизнес обстановка, знае как да изглежда съблазняващо и стилно. Кройката на роклята е интересна и това подсилва афинитета на нежния пол към избора й. Няма как с подобно предложение притежателката й да остане незабелязана.

Lesi black

Рокля LESI ECRU – в модерна рокля и цвят, които да откроява на фона на всичко останало, всяка лейди ще се почувства секси. Това предложение за дамски тоалет е подходящо, както за делови срещи, така и за офис среда, така и за други важни събития. Висококачествена материя, изискан стил и атрактивен модел, обещават голяма доза увереност и женственост.

Lesi Ecru

Рокля JANETTE – едно изключително практично решение за всяко момиче по душа. С тази рокля може да се чувствате безупречно във всеки момент. Цветът й позволява лесно комбиниране, а кройката създава нужната свобода на движения.

Рокля JANETTE

Гащеризон FREN BLACK – всяка дама ще изглежда красиво в подобен тоалет. Той е достатъчно практичен за различни поводи, достатъчно елегантен за специални и извънредни събития и достатъчно женствен, за да накара притежателката си да се чувства уверено и удобно.

Гащеризон FREN BLACK

Рокля BALU CORAL – за дамата, която има по-специално отношение в подбора на облекла, това красиво тоалетче ще внесе много комфорт в ежедневието и ще улесни живота. То е семпло, но само по себе си говори много за жената, която го носи. Свежият нюанс допълва стила на дизайна и замисълът, които са вложили неговите създатели.

Рокля BALU Coral

Рокля BALU BLACK – в тази рокля всяко движение е възможно, а фешън стила няма край. Кройката внася много свобода на движенията, а семплият и класически цвят прави роклята изключителна за всеки повод.

Рокля BALU Black

 

 

С IVET.BG всяка от вас може да се почувства поканена на този парад от облекла за дами есен 2014 г.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки