Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Сгрейте се с пуловер, блузон или рокля, които ще направят и визията ви ефектна

by admin

product_37293

Есен е – хладно,  дъждовно и мрачно време, а след него ще дойде и мразовитата зима. Добрата новина е, че можем да се сгреем  с изключителни предложения на удобни модели пуловери, блузони и рокли от топлеща, мека материя.  С тях всяка млада дама може да се облече в делник и празник, разкривайки своето чувство за естетика и вкус.

Предложенията на Ivet нямат край и в настоящия моде сезон есен/зима 2014. Сега изключително свежи модели, цветни категории, стоплящи материи и озаряващи нюанси ще направят деня по-ведър и красив.

Нашите предложения за вас са чудесни:

Рокля AILIN

Рокля AILIN e подходяща за почитателките на спортно-елегантнтен стил. Тя се предлага в два есенни цвята – морско синьо и сиво. Красива, голяма и бяла щампа с надписи ще подсилва момичешкото излъчване. Роклята се съчетава чудесно, както с клин, така и с плътен чоропогащник и модерните за сезона обувки.

roklq ilian

Пуловер SUGAR

Пуловер SUGAR е сладко предложение за пуловер, който може да бъде вашия почерк в ежедневието. Той е изработен от нежна вълна, а кройката му небрежно подсилва всяка женска черта. Голямото деколте, позволява леко разголване на едното рамо, което подсилва по естествен начин чара. Може да се съчетае с бял потник от долу. Разнообразие от цветове и едно голяма бяло сърце, ще оставят приятни впечатления у околните.

product_37305

Блузон BETHANY

Блузон BETHANY  наподобява връхна дреха и може да послужи, както за дъждовния ден, така и за  хладните вечери. Изработен от висококачествен материал и подплатен с пухкава вълна, блузонът е чудесна дреха за спортно-елегантанта визия на динамичната дама. Блузоните са предпочитана дреха от много млади дами, защото са удобни, топли и лесни за съчетаване с деним, панталон и клинове. Предлагат се в два нюанса, които лесно си партнират с всеки друг цвят на облеклото.

product_10070

С предложенията на IVET.BG ще се зарадвате истински дори на по-хладното време. Те могат да са част от вашия тоалет всеки ден.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки