Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Сбогом на портокаловата кожа!!!

Целулитът е проблем, с който се борят повечето жени. Той засяга над 80% от дамите след 25 годишна възраст. За да премахнете портокаловата кожа, можете да се масажирате, да се мажете, да правите упражнения – възможности и разрешения много. Онлайн магазин IVET.BG има своя рецепта за този дефект. Чорапогащникът „Сбогом целулит”, който благодарение на специалните влакна стимулира обмяната на веществата между клетките, поправя оросяването на кожата и като краен резултат подпомага премахването на портокаловата кожа.

Целулитът е труден противник, с който се бори почти всяка жена. Портокаловата кожа, която се появява главно заради хормонални разстройства и разстроено функциониране на сърдечно-съдовата система, представлява неправилно разлагане на мастните тъкани. Най-често се появява на бедрата, дупето или корема, по-рядко в предраменната област на корпуса. Има няколко начина за борба с този дефект – започвайки от естествените методи като смяна на диетата или физическата активност, минавайки през ползването на кремове, масла и стигайки до най-сложните процедури като фармакологията и козметични мерки. Но най-простият начин, който не изисква драстични промени на живота ни, предлага онлайн магазин IVET.BG.

–    Портокаловата кожа е толкова разпространен проблем, че IVET.BG не може да остане безразличен към нуждите на жените – своите клиентки. Оттук в офертата се появи нова, съвсем различна колекция „Сбогом целулит”, която комбинира най-новите технологии, високо качество на материала и женствен дизайн. Но преди всичко подпомага редуцирането на проблема с целулита – Надя Василева, управител на онлайн магазин IVET.BG.


Новият  антицелулитен чорапогащник „Сбогом целулит” имат влакна с минерални активни субстанции, които абсорбират топлината от тялото ни, след което я променят в ултрачервени лъчи. Прониквайки дълбоко в кожата, деликатно, неусетно за дамите, ще затопля клетките. Благодарение на това чорапогащникът стимулира обмяната на веществата в клетките, подобрявайки оросяването на кожата, което в резултат ще доведе до елиминирането на портокаловата кожа. Първоначалните ефекти от носенето на чорапогащник Сбогом целулит може да се забележат по бедрата, около корема след четири седмици интензивно носене. Това означава, че за да се постигне пълен ефект трябва да се носят най-малко 6-8 часа на ден. Важно е, че ефективността на антицелулитното действие не се променя дори след неколкократно изпиране. Продуктът дължи това на иновационна технология, която комбинира минерална добавка със структурата на конците, от които е изработен.

Можете да закупите чорапогащник„Сбогом целулит”ексклузивно от онлайн магазин IVET.BG

Leave A Comment