Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Сакото – една неостаряваща модна дреха

Untitled

Стил и мода на работното място – коя дама не го желае. И все пак за вас IVET.BG подбра най-луксозните си съчетания от авангардност, креативност и класика.

Класиката е стилът за офиса и години наред е свързвана с неостаряващото сако. Внесено от мъжкия гардероб и преобразено в невероятно изобилие от модели, десени, материи, то трайно се настанява и в наше време.

Авангардността никога не е била в повече за съвременната жена. Ето, защо и онлайн магазина избра да се насочи към нея, но не онази дръзка и обсъждана, а леко обрана и в стегнат вид, подхождащ именно на сакото.

Креативността днес и конкретно спрямо тоалета е равносилна на индивидуалност. За да се отличите в офиса, на деловата среща или бизнес презентацията, трябва да направите силно първо впечатление.

През есенните и зимни дни мислим повече как да се облечем топло и някак на по-заден план оставяме идеята да сме елегантни и женствени. Ето, защо предложенията на IVET.BG са конкретно насочени към дамите с афинитет към уникалния тоалет:

product_37764

Сако MOOD WHITE – нежност, класика, стил, елегантност, струят от това сако. То е чудесен повод да се облечете, както на официален прием, така и в офис деловата среда. С него няма да останете незабелязана. Дизайнът на модела нежно подчертава всяка женска черта. Белият цвят помага на силуета да изпъкне, а черните ревери и мотиви навяват за естетика и улесняват комбинацията с всяка друга дреха – пола или панталон.

product_37768

Сако MOOD BLACK – черният цвят винаги е приеман за най-елегантен и класически. Ето, защо той присъства така осезаемо в това предложение за сако. Кройката на модела издължава силуета, а белите фини мотиви подсилват авторитета на притежателката си. Чудесно предложение за празник и делник.

Всеки един модел сако на IVET.BG може да се стори смел, дори в повече, но повярвайте, те са напълно адекватни за различните модни правила в офиса.

Leave A Comment