Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Различните лица на жената

by admin
Чудите ли  се всяка сутрин какво да облечете за да сте в крак с модните тенденции? Ето няколко предложения за дрехи и аксесоари подходящи за всякакъв повод.
Класическата дама
Разбира се класическта жена се чувства най- удобно в двата най-популярни цвята – бяло и чрно. Но това, което трябва да направите за да сте класическа и модерна, е да добавите малко цвят към  тоалета си за да направите визията си по-интересна. Например чифт невероятни обувки с червени подметки или алено червило чудесно ще допълнят класическия ви вид.
Винтидж дамата

Винтидж дамата не би тръгнала където и да е през зимата без любимия си Burberry  тречкот, нейните специални,вдъхновени от средновековието, ръкавици и разбира се винтидж чантичката на Chanel, която този сезон е със специален дизайн на Карл Лагерфелд – създадена да подхожда на всеки и всичко през зимата.
Авантюристичната дама

Как ли би изглеждал света на модата без авантюристично настроента дама – тази, която не се страхува да рискува и изпробва нови неща. Тя смело използва цветовете и носи дръзки цветни рокли и пръстени с огромни камъни.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки