Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Приятелството в зодиака

by admin

Какви приятели сте? Какви са критиериите ви за приятел и как прекарвате свободното си време в компанията на приятели? Зодиакът и Ivet.BG разкриват за Вас отговорите на тези въпроси.

ОВЕН
„Приятелите по принцип помагат да се живее и пречат да се работи.” Тадеуш Котарбински
Хората под знака на Овена лесно завръзват приятелства. Всяко приятелство за тях е невероятно ценно. Подхождат към новите контакти с голям ентусиазъм, те са непосредствени, искрени до болка, винаги казват това, което мислят, нямат предразсъдъци относно другите. Тяхната толерантна природа привлича симпатиите на много хора. Понякога са доста настоятелни, когато показват симпатията си и бързат да започнат приятелски отношения преди другият човек да е готов за това. Все пак винаги си заслужава да спечелите симпатиятя и приятелството на оптимистичния Овен. Това е верен и честен приятел, който винаги ще протегне приятелски ръка в трудни моменти. Овенът може да ни научи да се радваме на живота своите приятели, тъй като той е много смел в преодоляването на ежедневните препятствия. Винаги се старае да вижда позитивната страна на живота дори в най-сложната ситуация, в неговата компания в миг изчеват всички грижи и притеснения.
Овенът обикновено голям кръг от приятели. По-свободните познанства го свързват с колеги, които спортуват с него или споделят с него различни интереси. С много приятели се запознава също така на работното място, дори ако след това го смени, то често възникналото приятелство ще премине теста на времето. Овенът харесва промените, затова и познанствата му не траят дълго, но дори и кратките са много интензивни. Отвореният и искрен Овен най-силно се наранява от лицемерието. Двуличието никога няма да прости на приятелите си, а разочарованието от тяхното неискрено поведениа преживява много болезнено.

Как обича да прекарва времето си в компанията на приятели?
Овните обичат живота и черпят от него много радост. Така привличат тези хора, които харесват приключенията и живота на пълни обороти. Овните обикновено не прекарват свободното си време пред телевизора, но винаги се стараят да бъдат колкото се може по-активни. С приятелите си спортуват любимите си спортове, танцуват до зори в модните клубове, а в петъчните вечери с удоволствие релксират в пъба на любимо питие. Едно е сигурно-в компанията на Овена няма да скучаете!

Вашият най-верен приятел:
Определено-Стрелецът и Водолеят-те напълно спеделят Вашия ентусиазиран подход към живота. Обичат точно като Вас забавлението и спорта. Общите интереси, работата и науката споделяте с Близнаците, тъй като те винаги имат нови идеи и Ви стимулират интелектуално.
ТЕЛЕЦ
„Приятелят, това е една душа в две тела.”-Диоген
Телците се нуждаят от време, за да се сприятелят с някого. За тях най-важното в живота е чувството за сигурност, така че не си падат по промените, включително и в приятелските взаимоотношения. Така че не трябва да го принуждавате да създава интензивни контакти. Той сам ще реши кога да причисли накого към приятелския си кръг, а тогава наистина ще спечели много. Това е умен и верен приятел, на който можете да разчитате. Телците харесват да се обкръжават с хора, които да споделят техните интереси и поглед към живота. Трудно приемат в близкия си кръг хора, които са напълно различни от тях по начин на живот. За Телеца приятелството е безценно! Често дори в зряла възраст поддържа приятелства от ученическите си години и организира срещи с бивши съученици или заедно с приятели организира ваканциите си. Телците са отлични слушатели и дават ценни съвети в трудни моменти от живота. Сметките за телефон са доста високи, тъй като те обичат да поклюкарстват с приятели за нещо маловажно и това чудесно ги отпуска. Телците ревнуват приятелите си и с лошо око гледат, когато те прекарват доста от свободното си време в чужда компания. В приятелството най-много ценят лоялността. Разочарованието от неискрено поведение на приятел преживяват много болезнено.  Именно този грях в приятелството не прощават! Който загуби доверието на Телеца, губи завинаги един приятел.

Как обича да прекарва времето си в компанията на приятели?
Телците работят много, но и успяват да се забавляват като никой друг. С приятели обича да разговарят, да ходят често на почивка. Обичат и да излязат с приятелка на покупки, защото покупките, особено на дрехи и предмети за дома, това е тяхната страст.

Вашият най-верен приятел
Най-добре се разбирате с отговорния Козирог. Това е човек, който здраво стъпва на земята и е постоянен в чувствата. С друг Телец създавате страхотен приятелски дует! Веселият Лъв Ви подстрекава към по-активен живот.

БЛИЗНАЦИ
„Да имаш много приятели, това означава, че нямаш нито един.” -Аристотел
Родените под знака на Близнаците са майстори в създаването на нови запознанства. Имат дарбата да умилостивяват хората. Те по природа са весели и чаровни бърборковци, обичат да спорят, да се забавляват и да водят оживен приятелски живот. Много хора с удоволствие прекарват времето си в тяхната компания, защото с Близнаците никога няма да се отегчите. Те винаги знаят първи кой клуб е най-модерният, къде можете да хапнете страхотно суши или да Ви даде адреса на най-добрия фризьор. Като допълнение, всички го канят на всички възможни партита, където Близнаците блестят благодарение на остроумните вицове, които разказват и интелигентния разговор, който могат да проведат. Всеки, който иска да води интересен и очарователен живот трябва да се сприятели с креативните Близнаци. Въпреки, че техният тефтер е пълен с рекорден брой телефони и адреси, те имат малко верни приятели. Те са независим и свободен дух, чиито предпочитания бързо се променят. Най-трайните приятелства завръзват в младите си години, след което с верните си приятели от училище пътешества по света. Неговите познанства в зряла възраст, макар и много интензивни, обикновено са много повърхностни. Близнаците често имат нужда от приятелска подкрепа. Вярата им в себе си не е голяма, така че верният и търпелив приятел, който усилва усещането им за собствената им стойност може да се сравни със злато. Трябва внимателно да подбират кандидатите за приятели в младите си години, тъй като Близнаците са много впечатлителни и лесно се поддават на чужди влияния, така че неподходящото приятелство може да се отрази лошо на живота им.

Как обича да прекарва времето си в компанията на приятели?
Трудно е да се обхванат неговите всестранни занимания. Обожавате да говорите по телефона. Вашият живот е пълен със забавления, постоянно научавате нещо ново, постоянно се преквалифицирате на различни курсове, на които също се запознавате с много хора.

Вашият най-верен приятел
Като най-подходящ приятел в зодиака споделяте симпатиите на почти всички знаци. Най-страхотното приятелство ще преживеете с друг Близнак. Единствено с Телец и Козирог понякога се разбирате трудно, но и това приятелствое възможно.

РАК
„Първото голямо приятелство е нещо мощно и красиво като първата любов.” -Карел Чапек
Родените под знака на Рака често в своятя младост са плахи. Контактите с хората и завръзването на нови приятелства тогава започват много трудно. С годините, обаче това се променя, защото Ракът придобива увереност в себе си и му е необходимо по-малко време, за да се приспособи към нова компания. Обаче почти винаги приятелството от страна на родените под знака на Рака се развива много бавно. Не е лесно да спечелите симпатиите и доверието на Рака. Все пак, когато това ни се удаде, ще спечелим най-добрия приятел на земята и Ракът ще започне да ни третира почти като член на собственото си семейство. Ракът като приятел прощава много, а неговата емпатия и деликатност са неоценими в моменти на житейска криза. Има заразно чувство за хумор, великолепно пародира другите, ще успее да развесели почти всеки. Раците са малко ревниви към приятелите си, не им харесва, когато близките им хора прекарват свободното си време с други хора. Тогава се затварят в себе си и се обиждат на целия свят. Но това е само малък недостатък в цялата палитра страхотни качества на Рака като приятел. Вярност и безкористност са само някои от тях.

Как обича да прекарва времето си в компанията на приятели?
Най-добре се чувствате на тихи места. С приятелите си обичате да се срещате в тесен кръг, с удоволствие пътувате, за да видите интересни места. Раците често са страхотни готвачи, така че приятели влюбени във Вашата кухня не са малко.

Вашият най-верен приятел
Емоционалният Скорпион Ви разбира прекрасно, дори без думи. Той е верен и отдаден приятел. Силно приятелство ви свързва с практичния Телец и разумната Дева.

ЛЪВ
„Всички велики неща в живота не струват колкото едно добро приятелство.” – Волтер

Лъвът невероятно силно цени приятелството, което е много ценно в живота. Лъвовете са страхотни приятели, макар че тяхната симпатия може да се спечели трудно. Лъвът по природа е  приятелски настроен, има много познати, но в избора си на най-добри приятели е изключително взискателен. Не се доверява на всеки. Своите малко истински приятелства поддържа дълги години. Кралят на зодиака е приятен и честен приятел, винаги има много идеи как да се прекара забавно времето. Все пак неговата най-страхотна черта е голямата лоялност. Лъвът е готов на всичко, когато неговият приятел попадне в беда. Мъжете под знака на Лъва да най-дбрите приятели в зодиака, имат щедро сърце. По принцип Лъвът винаги дава повече, отколкото получава от приятелите си, така че те понякога го използват, а в момент, когато сам има нужда от подкрепа, най-често разчита на себе си. Искрен, излиятелен, весел и чудесен, макар и понякога взискателен приятел.

Как обича да прекарва времето си в компанията на приятели?
Лъвовете са в стихията си при приятелски срещи. Обича да бъде сред много приятели, много е гостоприемен. С удоволствие прекарвате почивките си в чужди страни, спортувате любими спортове и разговаряте на чаша аперитив.

Вашият най-верен приятел
Страхотно приятелство ви очаква с Овена и Стрелеца. Свързват Ви предпочитанието към активния начин на живот. Падате си по движението, забавленията с приятели.

ДЕВА
„По-ценно е приятелството на разумния човек, отколкото на много глупци.” – Демокрит
Хората родени под знака на Девата лошо понасят самотата. Тяхната стихия са интелигентните полемики, нуждаят се от приятели, на които могат да разказват за своите професионални стремежи, идеи или нови житейски планове. Но това не са хора, които ще говорят прекалено много за чувствата си и нямат склонност към интимни изповеди. Предпочитат да слушат за чувствата на другите хора, отколкото да разказват за своите. Девата много старателно подбира кандидатите за приятели. Не в сички имат шанс да станат такива. Преди да допусне някого до себе си, трябва добре да го опознае и да е дълбоко убедена, че си заслужава да се сприятели с него. В другия цени преди всичко скромността, интелигентността, но също и творческата природа, която внася малко фантазия в ежедневието. Така че сред приятелите на Девата са хора, които водят съвсем различен начин на живот и много се различават като личности. Все пак, когато Девата се сприятелява тя става най-верният приятел на земята, който по невероятно красив начин с години поддържа приятелството. Девата ще успее да постигне като приятел истинско майсторство, нейните отношения с приятелите са далече от повърхностните чувства – за такива връзки работливата Дева не желае да губи свободното си време. В кризисни моменти, като верен приятел, дава добри и ефектни съвети, казва истината, когато другите си скриват главта в пясъка. Девата като приятел дава много от себе си, много внимава, когато приятелството умира, тогава ще си отиде без да показва емоции. Под хладната маска се крие много търпение, защото Девата се привързва много силно.

Как обича да прекарва времето си в компанията на приятели?
Вашият дом е безопасен пристан за приятели в нужда. Непрестанно им помагате. Приятели и познати ценят Вашата щедрост и мила компания. С много приятели се запознавате в сдружения, фен клубове, организации, в които работите с плам. Обичате често да се срещате с приятели. Организирате ги като внимавате за всяка подробност по време на уговорката. С удоволствие ходите на кино, галерия или театър.

Вашият най-верен приятел
Девата може да бъде страхотен приятел за всеки знак в зодиака, но все пак най-верни приятели за нея са Телеца или друга Дева. Понякога много дълбоко приятелство ги свързва с емоционалния Рак и потайния Скорпион.

ВЕЗНИ
„Не е нужна толкова помощта на приятелите, колкото вярата в тяхната помощ.” – Епикур
Везните са сърдечни, приятно е в тяхната компания. От тях лъха топлина и искреност. Така че бързо печелят приятелството и симпатията на другите. Обикновено Везните имат много познати. С удоволствие прекарват свободното си време с приятели. Все пак, въпреки приятелската им природа и изключителният им талант за бързо създаване на приятелства, истинските им приятели са малко. Нейните контакти са доста повърхностни и се характеризират с ниска интензивност на чувствата. Изключение правят приятелствата от ученическите или студентските години. В сърцето на Везните приятелката от онова време със сигурност има място. Понякога на нея, а не на партньора си споделя най-съкровените си тайни. Тя е тяхното вярно огледало, което я съпътства в най-трудните моменти и успешно отблъсква неприветливостта на студения свят. С една дума – някой, когото познава и разбира значително по-добре от другите хора. Такова приятелство Везните могат да пазят до дълбока старост. По природа симпатичните Везни са много лоялни приятели. Като огън избягват конфликтите, първи протягат ръка за помирение. Можете да и доверите тайните си, защото въпреки любовта си към бърборенето, по принципни въпроси са дискретни. За Везните приятелите са необходими като въздуха, тъй като често без сериозни причини изпада в депресия, а тогава клюките и шегите с познати успешно могат да прогонят всяка тъга. За съжаление, понякога техният идеалистичен подход към приятелството е изложен на болезнено разочарование, защото нелоялността на приятлите, а дори и на близките преживява много дълбоко.

Как обича да прекарва времето си в компанията на приятели?
Вкъщи, на вкусня вечеря, на дълги разговори за важни и несъществени неща, Везните най-добре разпускат сред приятели. Често ги привличат изискани развлечения, ходенето на опера и участието в различни фестивали. Обичат също така да ходят с приятели на спортни събития, защото често е върл фен на някой клуб.

Вашият най-верен приятел
Определено фаворити в зодиакалното шествие за Везните са: Лъв, Стрелец и Водолей. Това са знаци, които си падат по развлеченията, които водят атрактивен живот, с тях няма начин да се отегчите. Много добре се разбират с Везни.

СКОРПИОН
„В живота имаме три типа приятели: тези, които ни обичат, тези, на които сме безразлични и тези, които ни ненавиждат.”- Чарлз Колтон
Скорпионите често нямат свободно време да поддържат приятелство. Много от енергията им поглъща работата и интензивните им любовни афери. Все пак има много Скорпиони, чийто тефтер е пълен с имена. Скорпионът по природа е подозрителен, не се отваря веднага след запознанството. Трябва да бъде сигурен в дискретността и лоялността, за да причисли даден човек към близките си приятели. Все пак, когато направи това, можете да бъдете сигурни в неговата вярснот, дори в най-трудните моменти от живота. Заслужава си да имате за приятел Скорпион! Ако сте спечелили сърцето му, Вие сте спечелили от лотарията на живота. На истинските си приятели Скорпионът помага винаги, ще  заеме последните си пари, ще скочи буквално в огъня, за да им спаси живота. Неговите чувства са интензивни и богати. Скорпионът обикновено има интересен живот. Дава ценни съвети и благодарение на него приятелите му често постигат успехи в живота. Все пак има доста недостатъци – капризни склонности, честа смяна на настроенията и особеният талант да задава проблемни въпроси. Като цяло, обчае, това е верен, сърдечен и много дискретен приятел, който може да прощава. Оценява стойността на истинското приятелство и да му бъде верен през дълги години.

Как обича да прекарва времето си в компанията на приятели?
Вашата активност и търсенето на приключения може понякога да измори и най-верните Ви приятели. Скорпионите обичат спортните предизвикателства, състезателните спортове, пътуванията в далечни страни. Привлича ги нощният живот, лудите танци, партитата до сутринта с най-близки приятели. А най-много харесват разгорещените полемики, философските разсъждения за смисъла на живота и дългите нощни разговори. Страхотни слушатели са и са майстори, когато трябва да извлекат емоционални признания на другите, но не можете да разчитате на реванш от тяхна страна, защото са доста пестеливи, когато те трябва да разкрият сърцето и душата си.

Вашият най-верен приятел
Истинско разбирателство и много топли чувства ще намерите в компанията на емоционалния Рак и одухотворените Риби. Практичната Дева,  търси дискретност и лоялност, така че много добре се разбирате.

СТРЕЛЕЦ
„Не се сприятелявай лекомислено, а от приятелите, които си спечелил, не се отказвай лекомислено.” – Солон
Познатите на Стрелеца са толкова много, че понякога той сам не може да ги обхване. Стрелецът има вроден талант да завързва многобройни приятелства. Обича да живее в компанията на хората, а те виждат тази искрена симпатия и я споделят. Това е космополит, често пътува, повече го интересува как живеят хората в различните култури. Така че нищо чудно, че толерантния Стрелец има приятели в различни държави на света. Стрелецът по природа е искрен, отворен е и весел, обича да прекарва всяка свободна минута в разговори за бъдещето или като се забавлява с приятели. Неговите интензивни познанства са кратковременни, през живота му ще преминат много хора, които ще го запомнят като щедра личност, приятелски настроена и добронамерена. Но по-трайни връзки ще обвържат Стрелеца само с няколко човека, преди всичко с тези, които ще уважат неговата променлива натура и голямата любов към свободата. Стреелецът чувства необходимост от независимост, достатъчно му е да подновява контактите от време на време, не е прекалено сантиментален. Търси преди всичко хора, които може активно да прекара времето и да сподели проблемите си. Интензивните емоционални връзки го мъчат, а в най-добрия случай само го отегчават. Винаги върви с оптимизъм напред и искрено вярва, че най-красивите дни са тези, които още не познаваме, пълни с нови хора и нови приятелства. С чувството си за хумор ще развесели и ще повдигне духа и на най-тъжния човек. Не е злобен, златното му сърце бие за приятелите с безкористна доброта. Можете да му простите многото гафове и тези давани от сърце съвети, които понякога прекалено чувствителните приемат като разбиваща критика.

Как обича да прекарва времето си в компанията на приятели?
Стрелецът е майстор по беседването и на първо място в зодиака като организатор и инициатор на всевъзможни срещи. Обича приятелските обеди, модните клубове и дискотеки. Често е фен на някой отбор.

Вашият най-верен приятел
Друг Стрелец и Лъв винаги ще Ви правят компания в търсенето на нови изживявания, защото заедно обожавате всякакви приятни неща в живота. С Везните и Близнаците често говорите за смисъла на човешкия живот и ежедневните проблеми. Най-луд приятелски дует ще създадете с неконвенционалния Водолей.

КОЗИРОГ
„Постъпвай така с приятелите, че да не станат неприятели. С неприятелите постъпвай така, че възможно най-скоро да се превърнат в твои приятели.” – Питагор
Козирогът обикновено няма много свободно време да поддържа много приятелски контакти, защото се ангажира в професионални или семейни въпроси. Поддържането на познанство за самото познанство е за него доста трудно, защото смята това за загуба на време. По време на приятелските си срещи може да обсъди интересите си или професионалните си планове. С удоволствие  се сприятелява с хора, които споделят дълбокото му уважение към работата. От приятелите си изисква много, но преди всичко лоялността и дискретността. Клюкарстването по негов адрес и издаването на поверената тайна не прощава. Козирогът с неудоволствие признава интимните си преживявания, понякога създава впечатление на самодостатъчност.
Това е човек, който дава много на другите, но има трудности с приемането на подаръци. Едва с времето се научава, че истинското приятелство се основава не само на радостта от споделянето на безкористна помощ, но и от умението да се приеме грижата и всички прояви на добра воля от страна на приятелите. Най-бизките приятели не са много, но за сметка на това са стабилни. Козирогът не си пада по промените и запазва приятелите си за дълги години, малко е ревнив, когато те показват твърде голяма заинтересованост към хора, които не познава. Въпреки серизоното си отношение към живота. Козирогът има голямо чувство за хумор, обича да се забавлява с приятели. В кризисни моменти може да се разчита на него – ще помогне, ще даде съвет и то дискретно и с голям такт.

Как обича да прекарва времето си в компанията на приятели?
Заработеният и отговорният Козирог в свободното си време се забавлява изискано. Обича да се среща с опдределени хора, в хубави ресторанти или клубове, в които само някои хора имат достъп. Организира страхотни партита, които планира дълго време и работи над всеки детайл, защото иска всеки да се чувства при него невероятно. С времето става все по-сантиментален, излиза с приятели сред природата, по-специално в любимите гори, защото като всяка коза обича да лудува в тях, а ските обикновено са негова страст.

Вашият най-добър приятел е
В приятелството търсите отговорност и лоялност, няма да Ви подведе нито разумната Дева, нито практичният Телец. Романтичните Риби ще внесат във вашето ежедневие малко фантазия и ще Ви научат да показвате чувствата си. Със Скорпиона ще създадете страхотен дует, той е страхотен приятел, с който можете да имате общ бизнес.

ВОДОЛЕЙ
„Кажи ми какви са твоите приятели, за да ти кажа какъв си.”  – Ърнест Хемингуей
Хората, родени под знака на Водолея много ценят приятелството. Те са знакът на голямата толерантност, следователно приятелстовото и на гражданите на света. Лесно завръзват приятелство, привличат го оригинални хора, дарени с проницателен ум и независими. И заради това приятелите на Водолея могат да са от различни обществени кръгове, които се различават много един от друг по образование и статус. Така че най-близките хора на Водолея е интересна приятелска мозайка, в която преди всичко се отличават чувството за хумор, интелигентността над средното ниво, а не марковите обувки или скъпият автомобил. Водолеите, въпреки вродената способност бързо да завръзват нови запознанства и умението да разбират почти всеки човек, нямат много истински приятели, с които да ги свързват дълбоки емоции. Техните познанства са доста краткотрайни, обикновено повърхностни. Притесняват се от интимни връзки, трудно говорят за чувствата си и рядко признават проблемите си. А именно на това се основава красотата на истинското приятелство! Водолеите се боят да не загубят заради това независимостта си. Не искат приятелството да стане близко, достатъчно е интересно интелектуално познанство. Все пак понякога някой успява да се пребори с вродената резервираност на Водолея и неговото нежелание да показва по-дълбоките си чувства. Тогава на яве се показват всички стойности на Водолея като приятел. Това е личност, която винаги ще намери за Вас свободно време, ще Ви подкрепи безкористно в трудни моменти, но преди всичко ще уважи Вашите различни възгледи. Дословно ще свали ризата от гърба си и същевременно ще Ви развесели до сълзи, което в кризисни ситуации ще се окаже безценен дар.

Как обича да прекарва времето си в компанията на приятели?
Водолеите обичат да споделят възгледите си, необикновените идеи и с удоволствие се присъединяват към различни типове групи, в които среща хора с подобни идеи. Свободното време изпълват със забавления. Предпочитат да прекарват вечерта в галерия с авангардни картини, отколкото в някакъв пъб. Тяхната стихия са концертите и престоят в най-модните или най-необикновените места, които са в града.

Вашият най-верен приятел
Определено най-верни ще се окажат Овена и Близнаците. Интересни дискусии можете да проведете с артистичните Везни, но стопроцентово сродна душа ще намерите в друг Водолей.

РИБИ
„Когато искате и същевременно не искате нещо – ето това е потстоянно приятелство.” – Слустий
Хората родени под знака на Риби се ръководят преди всичко от чувствата. Техните връзки с хората се ръководят от сърцето. Успяват да се сприятелят с почти всеки през младостта си.Е два в по-късна възраст стават по-взискателни в симпатиите и вниманието, което отделят на хората. Това са невероятно мили хора, грижовни, чувствителни. Нищо чудно, че хората сами търсят тяхното приятелство и с удоволствие се запознават с тях. Понякога при запознанство им пречи прекалената плахост. Почти винаги ги ограничават в контактите с  обкръжението, ниското самочувствие, което се показва двойнствено – или Рибата е прекалено пасивна и скрита в себе си, или тъкмо обратно, липсата на вяра в себе си наваксва с прекалена увереност, а дори и малко агресия или безсрамие. Рибите търсят у приятелите си дооценяване, психическа подкрепа в трудния живот. Много завиждат и се вбесяват, когято приятелят предпочете друга компания, оставяйки я на заден план. За Рибите приятелството е ценен дар, за който ще успее да се погрижи като никой друг. За нея истинското приятелство трае цял живот, а течението на времето нищо не променя, тъкмо обратното, само с по-голям плам си спомня моментите от приятелството и със сълзи в очите преглежда старите снимки. За всички невероятни стойности на Рибите като приятел ще научим, когато се разболеем. Истинското разбиране и съчувствие и безкористна помощ ще ни окаже и Рибите ще усетят инстинктивно кога се случва нещо наистина лошо с близките им и ще се появят в онзи момент, когато те ще имат нужда от това най-силно.

Как обича да прекарва времето си в компанията на приятели?
Можете да релаксирате с приятел на чаша добро вино, като слушате заедно хубава музика. Обичате също така и да ходите на театър или на танци. Рибите често се интересуват от религия или психология.

Вашият най-верен приятел
С друга Риба ще се разбирате без думи, с чувствителния Рак бързо ще намерите общ език, Скорпионът ще ви вдъхне самоувереност. Козирогът или Телецът ще пътуват с удоволствие с теб и биха прекарали заедно страхотно ваканцията си.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки