Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Предложения за Новогодишни прически

by admin

Заблестете като звезда в новогодишната нощ! Запознайте се с нашите предложения за празнични прически. Вдъхновете се!

Фризьорите през тази година не успяха да решат кое да бъде на върха за Новата Година, затова модерно е буквално всичко. Не трябва да решавате за излизането дали да бъдете с права или накъдрена коса, спусната или прихваната. Уверяваме Ви, че всички прически са позволени.

На вълни

Не букли, но не съвсем и не напълно права коса. Известните американски вълни лесно ще си направите и сама. Отгоре и на предните кичури сложете пяна, а след това я навийте с големи ролки. След разускането на буклите разрешете деликатно с пръсти и им позволете да се поддадат на гравитацията. Накрая напръскайте с лак.

Просто и гладко

Срешете гладко косата. Необикновено шикозно изглеждат гладките прави, почти прилепнали до главата коси, събрани на тила. При такава прическа косите все пак трябва да бъдат подстригани сякаш под линийка, здрави и блестящи.


Модерното ретро

Тенденция за взискателните и обичащите лудостта – фризури в стил 50-те и 60-те. Силно тупиран, висок кок и бритонче в стил Елвис Пресли – това също е идея за новогодишните балове и забави. За приготвянето на тази прическа ще е необходимо огромно количество лак за коса.


Романтика в косите

Плитките доминират по подиумите отдавна. Тази носена някога от младите момичета прическа сега свети триумфално на червения килим. Така че възползвайте се и си направете плитка. Подхожда както на вечерна рокля, така и на панталони с блестящ топ. Допълнителен плюс е стабилността на тази прическа – косата няма да се поддаде на лудите танци.


Кок настрани

Вечен, класически и елегантен. Кокът винаги е спадал към официалните прически и това не се е променило от години. Независимо дали ще го захванете отстрани, отгоре, стегнато или свободно – със сигурност ще изглеждате стилно.


Като добавка

Напоследък коафьорите все по-смело украсяват косите. В Новогодишната нощ можете да полудеете с тях още повече! Можете да изберете между шапки, воалчета, панделки, диадеми, пера, украсени бижута шноли.
Защо си заслужава да инвестирате в аксесоари за коса? Привличате вниманието, придавате характер на цялата си визия и до минимум съкращават времето за работа по прическата!

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки