Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Предизвикателна и секси всеки ден с наметка от IVET.BG

 agga

Прохладен морски бриз, романтични вечери и много споделени мигове с приятели. Сега може да си модерна и актуална по всяко време на денонощието с IVET.BG.

agga

Предлагаме ти възможност да се облечеш в красива наметка AGGA и да бъдеш спортно-елегантна, женствена и неустоима, както в офиса, така и на вечерната разходка. Наметки AGGA се предлагат в два класически нюанса – черно и бяло, които взаимно се допълват. Подобна дреха не е просто необходимост в гардероба на всяка съвременна и модерна дама, тя говори за изтънчен вкус, грация, женственост и подчертана индивидуалност. Сега е твоят миг, в който може да допълниш изящната си фигура с подобен тип дреха и да оставиш силно позитивно впечатление у околните.

Другото лятно и свежо предложение са наметки DANAIA. Те са комфорт, мекота и финес. С подобна наметка ще подчертаеш чара си и загадъчно ще намекнеш за момичешката невинност в душата си. Кройката на дамската дреха напомня за наметалото на „Червената шапчица“ от приказката, а какво по-сладко и очарователно нещо, както и възможността да имаш подобна придобивка в гардероба си.

product_36306

С наметка DANAIA можеш да си мечтателка, омайница и кралица в нощта. Моделът на дрехата е с прилежаща голяма качулка, която може да обгърне не само косите и главата ти, но и да създаде истинско усещане за свобода и стил. DANAIA предлага основни три нюанса, които са най-актуалните за сезона – сиво, в съчетание с бонбонено розово; бебешко розово и нежно жълто. Вземи сега твоят цвят и бъди неповторима във всеки един момент от края на лятото и началото на красивата и прохладна есен.

Създателите дизайнери на наметки AGGA и DANAIA са били изключително щедри по отношение на моделите на този вид дамска дреха. С тях те ни подканят да се погрижим за здравето си, когато е по-хладно навън и да не спираме да сме все така магнетични, нежни и красиви на улицата, в офиса, на плажа, на партито. Това, което откроява моделите наметки е тяхната кройка. Събитието и мястото задължително определят техния модел и форми, както и възможните комбинации за аранжиране с останалата част от тоалета.

Спортно-елегантната наметка от IVET.BG подчертава фино предимствата на женската фигура.

Leave A Comment