Ivet.BG Блог

Блог за мода, красота и стил

Прегръщай го, а той ще те обича!

Чувственото докосване може да извърши чудо!
Марта (34) никога не харесвала двойките, които се прегръщат силно. Смятала, че това не е елегантно. Докато един ден съпругът й със завист посочил една такава двойка и прошепнал: „Какво има той в себе си, че тя е толкова луда по него?” Тогава Марта разбрала, че на мъжете такива жестове не са безразлични…

Докосвайте го! Изследователи от Харвард доказаха, че партньорите, които пред свидетели показват чувствата си , имат по-задоволителна връзка, отколкото тези, които не правят това. Защо? Допирът освобождава окситоцин, а това е хормонът отговорен за чувството на привързаност.
Като допълнение, мъжете, в противовес на социалните шаблони, много харесват такова демонстриране на чувствата. Както обяснява терапевтът на двойки Скот Халцман, твоята нежност ще го накара да се почувства специален.

Не се увивай  около него като боа удушител!! Мъжете предпочитат чувствените методи. Падат си по деликатното драскане с нокти и галенето. За да привлечеш вниманието му върху себе си, чувствено прекарай пръсти надолу и нагоре по раменете му. Когато чакате заедно на опашка, търси с пръсти неговите пръсти. Концентрирай се на тези места от тялото му, които имат много нервни центрове, а именно дланите, шията.

Когато искате да разбере, че имате желание за секс – жестовете, които показват страст трябва да бъдат вълнуващи, спонтанни и … дълги. Така че, когато искаш твоят любим да разбере, че го обичаш, прилепи се към него с цялото си тяло. Не е задължително да го гледаш в очите му, но го притисни с тялото си. А когато искаш да му дадеш такъв знак по време на вечеря с познати, достатъчно е да протегнеш ръка под масата и да я сложиш на вътрешната страна на бедрото му.

Как да изразявате подкрепа? Има ситуации, в които е важно да го убедите, че в този труден момент не е сам. Тогава Вашето докосване трябва да бъде по-решително. Не го докосвай с пръсти, а с цялата длан. В нервна ситуация трябва силно да стиснеш ръката му, или за малко да я сложиш под плещите.

Leave A Comment