Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

По-слаби със стъпка назад

by admin

Слънце, лято и море…
Не изпускайте момента да бъдете секси и предизвикателна, изкусителна и неустоимо прелестна с новата ни порция съвети за зашеметяваща визия на плажа. Бленуванта формула за постигането на изящно тяло е вече разкрита! Екипът ни ще Ви провокира със сладка хомогенна смес от здравословно и носещо удоволствие отслабване. Първата съставка е силен ентусиазъм за спортуване!

Тазгодишната лятна мода за поддържане на стегната фигура е бягането назад. Този позабравен метод е бил препоръчван от лекарите още миналия век за по-бързото възстановяване на контузените спортисти. Според тях така тялото е лишено от стрес и силно напрежение и може с лекота да стопи излишните мазнини. Мистерията на бързото и ефективно отслабване е, че обръщането на посоката на тичане увеличава разхода на енергия до 5 пъти.

От кухнята на звезди като Рене Зеуегер и Дженифър Гарнър разбрахме, че те и доста други знаменитости предпочитат точно този тип нестандартен спорт, за да демонстрират тонус и сияние на снимачната площадка. Те твърдят, че освен забавен, това е и много полезен метод за отслабване. Сега вече не ни изглежда случайно, че звездите показват с удоволствие всички части на прелестните си тела по червения килим без дори нотка притеснение. Тайната е – „джогинг” в нетипична посока.

Подарете си красива фигура и привлечете всички горещи летни погледи благодарение на тичане на заден ход. Като подправка към цялата рецепта е разбира се и постоянството в спортуването- правете го три пъти седмично  и  Вие ще сте секси съседката от всеки мъжки сън.

Ключът към Вашата женственост, обгърната от секси силует е забъркана в простичка рецепта от нестандартни упражнения. Подчинене им се, за да не останете незабелязана сред изскрите на морския пясък.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки