Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Позитивните страни на характера според звездите

by admin

Кои са положителните страни в нашия характер – онези, които ни мопагат да се развиваме и да вървим напред в живота. Ако Ви е трудно да определите сами – онлайн магазин Ivet.BG и звездите ще ви помогнат да разберете и да опознаете себе си по-добре.

ОВЕН
Самоуверени – не е лесно да ги пречупите, когато знаят собствената си стойност. Тази черта им помага не само да преминават през живота като буря, но също така и да оцелеят в трудни моменти. Разчитат преди всичко на себе си и по правило всичко, което постигнат е със собствени сили и така стават по-силни. Оптимисти – Овните винаги вярват, че с всичко могат да се справят.  Без значение колко трудна може да е задачата. Оптимизмът и ентусиазмът им позволяват по-ясно да гледат в бъдещето, дори когато срещат препятствия по пътя си. Умение да се приспособяват към ситуацията – идеално се справят в професии като: журналистика, работа в рекламата или медицина.

ТЕЛЕЦ
Твърдо стъпват по земята – по-скоро не се отдават на внезапни възторзи. За много хора това може да е по-скоро недостатък, отколкото качество. А все пак би било трудно  да се разбере човек напълно с тях. Практични са и трезво гледат на себе си и на заобикалящия ги свят, благодарение на което са не само добри работници, но и добри ръководители.  Всеки, който познава Телеца, знае, че може да разчита на него, знае, че той винаги ще намери някакво разрешение, дори когато ситуацията изглежда безнадеждна. Телците са прекрасни родители и съпрузи, защото знаят, от какво имат нужда техните близки. Животът с Телец изглежда по-прост, защото не е необходимо да се притеснявате за ежедневни въпроси или за дреболии. Последователни – хората, родени в края на април, в началото на май се стараят да довеждат нещата до край, доколкото им е възможно. Знаят какво искат в живота, имат начертан план, не имитират другите, сами отлично знаят какво е най-добро за тях. Чаровни – просто имат нещо в себе си, което привлича другите към тях.Те са шармантни и флиртуват и  благодарение на това привличат към себе си много приятели и познати, на които могат да разчитат в добро и зло.

БЛИЗНАЦИ
Интелигентни – те обикновено са изключително интелигентни, но не само. Имат т. нар. мъдрост за живота, която се оказва много полезна в много ситуации от ежедневието. Много обичат да се развиват, като се записват на много курсове, благодарение на които повишават квалификацията си и разширяват хоризонтите си.  Те са уважавани служители във всички области като се започне от работа в медиите през висшите учебни заведения и се завърши с фирмите. Отворени – обожават да се запознават с нови хора, може да се каже даже, че това е тяхно специфично хоби. Често присъстват на различни празненства или конкурси. Можете да ги разпознаете по това, че са усмихнати, често заговарят непознати  хора по улицата – благодарение на това имат много приятели. Близнаците са душата на компанията. Всестранни – имат много интереси, а и палитрата от талантите им е препълнена. Може би няма нищо, което не биха могли да направят. Добре се справят както с езиците, така и със свиренето на музикални инструменти или със спортното катерене.

РАК
Чувствителни – Раците по природа са впечатлителни и деликатни. Много е трудно да изключат сърцето си и да вземат разумни решения. Въпреки че най-често се ръководят от емоциите си,  доста дълго мислят над решението си. Ако вече са се ангажирали в нещо, то е защото наистина го искат, а не защото някой им е казал или защото е било импулсивно решение. Тези хора обикновено са много харесвани именно заради своята чувствителност, с която печелят приятели. Във връзката се стремят към пълно сливане с партньора. Следват вътрешния си глас – интуицията им играе главна роля в живота им, дори би могло да се каже, че без нея не вземат решение. Не винаги са прави, но тя винаги им помага да намерят правилното разрешение. Те са спонтанни, можете да се забавлявате с тях. Предпазливи – винаги премислят всичко по два пъти. Човекът, в който Ракът се влюби може да бъде сигурен в чувтсвата му. Хората, на които Ракът е дал обещание могат да бъдат сигурни в изпълнението му. Раците, които не са изпълнили обещанията си, много страдат от това и на всяка цена се опитват да поправят грешката си.

ЛЪВ
Отворени – обожават компанията на другите хора. Повечето хора, родени под този знак са приятелски настроени и отворени за нови контакти. Много лесно се разбират с тях. Мили и контактни те събират около себе си много познати и приятели, които играят голяма роля в живота им. Лъвовете имат много приятели не само защото са отворени, а и защото се грижат за своите приятели. Всеки от тях може да разчита на Лъва в трудни моменти. Досетливи – тези хора са необикновено креативни, засипват с идеи не само своя шеф, но и приятелите си. Те са известни като организатори на много партита и екскурзии. Лъвовете страхотно се справят в професии, които изискват креативно мислене. Великодушни – те изпитват нужда да помагат на хората. Много често участват в различни мероприятия и благотворителни дейности и наистина правят това от сърце, а не за слава. Дори непознатите могат да се възползват от помощта на Лъва.

ДЕВА
Разумна – постъпва винаги внимателно, действията и са премислени, те по-скоро избягват спонтанността. Винаги можете да разчитате, че ще изпълнят обещанието си. Работлива и амбициозна – затова винаги са добре приети във всяка фирма. Може дори да се каже, че работата е смисъла на живота. Това твърдение важи както за професионалния, така и за личния и жовот. Във фирмата са незаменими служители, а у дома – страхотни родители или готвачи. Скромна – не обича шума, не се стремида блестипод прожекторите. Предпочита тихия домашен уют в обкръжението на най-близките. Девите са по-скоро като работните мравки, които вършат най-много, но не искат никакви награди. На Девата е достатъчно това, че е изпълнила задачата си. Винаги можете да се обърнете с молба за помощ.

ВЕЗНИ
Справедливи – те не вземат неутрална позиция, само се стараят да разберат в коя посока се ориентира вълната. Много добре се справят като адвокати, следствени журналисти или лекари. Винаги се стремят да бъдат безпристрастни и да гледат трезво на ситуацията и така можете да им се доверите. Радостни – опитват се да се радват на живота – това за тях е едно от най-важните неща. Често са на различни празненства, приеми или срещи с познати. Обожават да пътуват. Всеки техен ден е изпълнен със събития, защото се чувстват живи само когато активно прекарват времето си. Те не са мързеливи, точно обратното. Най-подходящият партньор за Везните ще бъде човек, който като тях харесва приключенията и предизвикателствата.

СКОРПИОН
Смели – не се страхурват от нищо или поне се опитват да създадат такова впечатление. Обожават предизвикателствата и всякакви новости. Те първи ще се опитат да спасят човек от горяща сграда. Страхотно се справят в ситуации, в които трябва да вземат бързи решения като неврология, вулканология и т. н. Издържливи – трудно е да откажете Скорпиона от веднъж избраната цел. Упорити са, не се поддават лесно на влияние, затова можете да разчитате на тях. Решителни – знаят какво искат от живота и не се нуждаят от никакви указания или съвети. Те са от онези щастливци, които последователно се стремят към целта. Скорпионите бързо вземат решение, защото имат определени ценности и убеждения, което разбира се не значи, че те всички са правилни, но е човешко да се греши.

СТРЕЛЕЦ
Приятели – обожават всякакви типове приятелства, празненства и срещи с познати. Също така добре се чувстват на места, където  познават всички, както и там, където познават само един човек. Тефтерът им с адреси е препълнен. Ако търсите добра компания за нощни гуляи, обърнете се към Стрелеца – със сигурност няма да ви подведе. Идеалисти – техните идеи и идеали могат да изненадат всеки. Несравними са в своята креативност, както и в стремежа си да направят света по-добър. Те много често са част от неправителствени дружества или организации – там, където може да имат влияние на обкръжението. Мили – в компанията на тези весели хора се чувства изключителен и харесван и може би заради това Стрелците винаги са в компанията на познати и приятели. Те никога не налагат мнението си, не критикуват, те са просто страхотни компаньони.

КОЗИРОГ
Практични – твърдо стъпват по земята, отговорни са, а понякога дори педантични. Справят се страхотно като служители в големи фирми или като научни работници. Добре се справят и с ролята на родители и партньори – винаги са до тях, винаги са готови да помогнат и да дадат съвет. Отговорни – можете да разчитате на тях. Винаги изпълняват поетите ангажименти. Те винаги са подготвени и изпълняват дадената дума, заова са уважавани приятели и служители.

ВОДОЛЕЙ
Креативни – те са най-идейните хора на света. Много сред тях са гениални откриватели. Отлично се справят в професии, в които служителят има широко поле за изява, в които се залага на идейността, а не на работата. Оригинални – Водолеите обичат да се открояват в тълпата, да шокират хората със своя вид или поведение. За много те са тайнствена и неразгадаема личност – трудно е да се каже какви са те в действителност. У някои това предизвиква страх, но повечето хора обичат това у Водолеите. Независими – обичат свободата и не понасят ограниченията. Работата в голяма фирма, без възможност за командировки не е за тях. Във връзката също имат нужда от свободно пространство. Не търсят партньор, който да се грижи за тях, а по-скоро такъв, който е склонен да се забавлява с тях и ще се съгласи на неконвенционална връзка.

РИБИ
Мечтатели – често сънуват на яве, не са в състояние да минат без своя свят на мечти; благодарение на това са много креативни, въпреки че за съжаление не всичките им идеи имат шанс да видят бял свят. А това е жалко, защото са наистина невероятно оригинални. Привързани към семейството – тези хора обикновено мечтаят за прекрасно семейство, в което се чува смеха на децата, лаене на куче. Търсят партньори, които са в състояние да им осигурят спокойствие, а същевременно са силни характери.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки