Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Основни грехове при срещите

by admin

Започвате да се срещате със страхотен мъж, който не само ви харесва на външен вид, но и си пасвате по характер! Какво да направите, за да не развалите връзката от самото начало?

1. Не бързайте със секса!

Не бързайте да го пускате в леглото. Ако мъжът без големи усилия Ви покори, ще признае, че сте „лесна”, а това ще прекрати шансовете за сериозна връзка.

2. Не се отваряйте пред Него веднага!

Всяка от нас знае, че мъжете не са прекалено излиятелни ако става въпрос за чувства. Затова, ако се „отворите” пред него, той може да установи, че драматизирате и прекалено преживявате, което по-скоро ще го отблъсне от Вас.

3. Не го тормозете с новини!

Ако нон-стоп му изпращате мейли, звъните му или му пишете съобщения, то веднага престанете! Дайте на Вашия мъж малко пространство, иначе ще му писне от Вас.

4. Не го преследвайте!

Разбира се, че всяка от нас би искала да е сигурна, че нашият любим ни е верен, но ако започнете да преглеждате телефона и лаптопа му, то той бързо ще изгуби доверие във Вас.

5. Не имитирайте оргазъм!

Това съвсем не е невинна лъжа. По този начин правите и на себе си и на него лоша услуга.

6. Не го променяйте!

След достигането на определена възраст хората вече не се променят, така че, ако много неща в него Ви вбесяват, не се залъгвайте, че Вашият любим ще се промени и ще стане друг човек.

7. Не му се посвещавайте!

Независимо от това дали имате връзка или не, винаги трябва най-напред да се грижите за себе си. Ако вие сте щастлива, то и хората около Вас също ще бъдат щастливи.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки