Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

ОБУВКАТА – страст за жените и фетиш за мъжете!

by Blog Ivet

Днес ще си говорим за обувки! Един от трите любими подаръци на жените, наред с шоколадовите бонбони, цветята.. и диамантите, разбира се. Всяка жена, има в гардероба си множество чифтове обувки, много други имат проблем с пространството, отредено за обувки, а всички мечтаят за цяла гардеробна единствено за обувки. Всички тези неща са обясними – обувките носят магическа енергия.. Не ми вярвате ли? Припоменте си приказката за Пепеляшка – обикновеното момиче, което вечер нейната леля орисница преобразява във вид на кралска особа със стъклени обувки. Благодарение на тези обувки принцът успява да открие своята пазителка на сърцето. Изводът е прост: с правилните обувки всяка жена може да бъде принцеса!

Обувката на висок ток е откритие на твореца Леонардо Да Винчи, при това за мъже (за по-голяма стабилност по време на езда). През 18в високото токче се асоциира със статута на жената – колкото по-високо е токчето, толкова по-влиятелна е жената, която го носи. А днес обувката е приета за най-лъскавия фетиш на века.

Пазаруването действа на жените релаксиращо, успокояващо и антидепресиращо. Затова, мъже, можете да се възползвате от това им слабо място и направо да ги подлудите с подобен двоен подарък, който ще им достави едновременно душевно и физическо удоволствие.

Обувките от естествена кожа са вашият добър помощник и избор, с който не можете да сбъркате. Не рискувайте и не си правете експерименти с любимата жена – заложете на сигурното! КЛАСИКАТА Е ВИНАГИ НА МОДА! Ботите и ботушите от естествена кожа – никога не ще слязат от модния подиум. Това е един чудесен подарък – едновременно практичен и много стилен.

Не е случайно, че обувките често пъти присъстват в мъжките фетиши. Голяма част от тях споделят, как си представят нежните им половинки единствено.. с красив и елегантен чифт обувки. Съгласни ли сте?

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки