Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Новата ни категория „ ЗА ДОМА”, за да спите като бебе

by admin

 product_36952

IVET.BG излиза с нов продукт на пазара – спално бельо, защото сънят е едно от жизненоважните неща, които могат да озарят дните ни и да изпълнят ежедневието с прекрасни моменти. За да бъде той пълноценен, ни е нужно качество и комфорт. Ето защо Ивет се замисли за едно от най-важните неща за мъже, жени и деца и с всестранни навици и предлага на вниманието ви спални комплекти.

Всеки един от моделите е изработен от фини материи, ефирни платове, естествени покрития. Всяка една калъфка за спален комплект е създадена прецизно и с цел да се погрижи за комфорта по време на нощта.

product_37589

Сега всяка домакиня има възможността да избира измежду разнообразна гама от нежни, дръзки, страстни или екзотични цветове. Да се наслаждава на дизайн и форми и да се довери на качество и прецизност.

Луксът в наши дни не е само за богатите, нито за претенциозните, той не говори за капризна личност, а за себеуважаващ се човек, ценител на класика, мода и стил. Дори спалният комплект трябва да залага на тези три характеристики, а с ivet.bg, няма невъзможни неща.

Онлайн магазин IVET.BG, смята, че спалното бельо е важна част от живота на всяка дама и затова сега предоставя възможността на своите почитателки да се докоснат до нещо истинско, красиво и качествено.

product_36825

Всяка жена се доверява на интуицията и добрия вкус, а сега самата вие може да сте неотразима домакиня, както във всяко едно отношение. Заложете на новата категория спално бельо с IVET.BG и няма да сгрешите.

Освен комплекти за вашата спалня, можете да откриете и комплекти за баня за вас и вашата половинка. Те са изработени от меки памучни материи и са обшити с красиви бродерии.

product_37045

С предложенията на онлайн магазина може да имате всичко – бързо, лесно, удобно, гласувайки доверие на изисканост, усети и женски талант.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки